Printscreen.hu

Tartalom átvétel
Frissítve: 8 hét 23 óra

Így fog kinézni a Canon EOS 6D Mark II

2017, június 23 - 11:35

Még van ugyan pár nap a hivatalos bemutatóig, de a sokak által várt új Canon EOS 6D Mark II új gúnyája már nem titok többé. Ugyan a legfőbb paraméterek kiléte még a levegőben lógnak, az már biztos, hogy a tükör elhagyásáról szóló pletykák alaptalanok voltak. A külső, leszámítva az immár kihajtható képernyőt nem sokban tér el az elődmodelltől, de ezt a Canon ergonómiához szokott kezek nem is bánják. A kérdés persze, hogy mit tud majd felmutatni a technológiai értelemben sokkal előremutatóbb MILC konkurenciával szemben.

A levegő-levegő filmezésnél kevés menőbb munka van a világon

2017, június 21 - 21:28

Nehéz olyan munkát mondani a felhőszint felett, ami ne lenne határtalanul hatalmas móka. A Wolfe Air nem először szerepel nálunk, hiszen a világon csak nagyon kevesen foglalkoznak azzal amivel ők: Sugárhajtású gépről videóznak és fotóznak más sugárhajtású gépeket a levegőben. Most az Everyday Reviews járt utána annak, hogy milyen éppen az Air Canada újdonságáról imázsfilmet forgatni Vancouver felett.

Hipnotikus, ahogyan rétegről-rétegre haladunk a fában

2017, június 20 - 23:22

Brett Foxwell rendkívül türelmes ember, hiszen specialitása a stop-motion. A WoodSwimmer című rövidfilmjével kemény fába vágta a fejszéjét és ezt halálosan komolyan kell gondolni. Videójának főszereplője a fa anyaga, mely absztrakt táncot jár a képernyőn.

A Samsung megcsinálta a műalkotásnak álcázott 4K televíziót

2017, június 19 - 12:16

Egy használaton kívüli televízió a porfogáson kívül nem sok mindenre jó, éppen ezért a Samsung úgy döntött, hogy megoldást kínál. Ez lett a Frame, mely pont az, amire a neve is utal: egy képkeret. A falra akasztva pontosan úgy néz ki, mint egy felakasztott kép, de eközben ez egy teljes értékű 4K UHD televízió, mely az Art üzemmódnak hála digitális képkeretként is funkcionál.