Az innovatív marketing megoldások szolgáltatója

A Presstek, Inc., a nyomdai és kommunikációs iparban érdekelt, digitális-ofszet megoldások vezető előállítója napjainkban bejelentette, hogy az MSP Digital Marketing, mint egyedülálló hálózati marketing-szolgáltató installálta a Presstek 52DI-AC digitális-ofszet nyomógépet New Jersey-ben, saját DigitalXPress környezetében, tovább növelve a digitális toner-bázisú kapacitást. Az MSP Digital integrált gyártási platformjával és a Presstek Latitude munka környezettel, Hudson-ban, az MA telephelyen, TecDoc Digitalnál szintén képesek lesznek közvetlenül dolgozni a 52DI-AC géppel. A vállalat közel 50 alkalmazottat foglalkoztat az USA észak-keleti területein, közülük 13 fő az értékesítésben vesz részt.

 

“Az MSP Digital feladatainak egyike, hogy ügyfeleinek a vizuális kommunikációban kiemelkedő hatásfokú termékek széles skáláját nyújtsa, támogatva az ügyfél-üzenetek céljait. A Presstek 52DI-AC kiterjeszti lehetőségeinket e célok elérésében.” mondta Roy Grossman, az MSP Digital alapító tagja.

 

 

“A Presstek 52DI-AC nagyon jól kiegészíti az eddig is ajánlott széles célterülettel rendelkező direkt marketing megoldásainkat, a színes és black & white digitális termelő egységeinkkel együtt.” tette hozzá Jonathan Fogel, MSP Digital üzlettárs. “A Presstek DI nyomógép költséghatékonyabbá teszi a nagyobb példányszámok gyártását a toner technológiánkkal szemben és kiemelkedő kimeneti nyomat minőséget is hoz majd szolgáltatásainkban az ügynökségekkel és egyéb üzleti ügyfeleinkkel kialakult sokrétű üzleti kapcsolatokban.”

 

A Presstek DI digitális- offset nyomógép esetében, a digitális fájlt közvetlenül a nyomógépre küldjük kihagyva az offline lemezkészítési eljárást. Az összes nyomólemez a nyomógépben egyidejűleg készül tökéletes regiszterben; az automatikus nyomógépi beállítások magas minőséget biztosítanak a nyomtatás folyamatában komolyabb operátori beavatkozás nélkül. A digitális-ofszet DI Presstek portfolió nyomógépei a nyomdaipari piac leginkább környezet kímélő gépei közé tartoznak. A főbb környezetvédelmi előnyök: kemikália mentes, in-line lemezkészítés; nedvesítő folyadék nélküli nyomtatás; visszaforgatott papírok nyomtatása támogatása; növényi alapú festékek; VOC -k használatának mellőzése; a rövid beigazítási idők, pedig radikálisan lecsökkent hulladékot eredményeznek.

 

 

„Az 52DI-AC egy ideális megoldás az MSP digitális termelési tevékenységébe illesztve,” mondta Jeff Jacobson, Presstek elnök-ügyvezető. „Ezenkívül a magas minőségi színvonalú 500 és 20 000 ív között, az MSP szintén képes lesz a változó adatok nyomtatásánál megfizethető alternatívát kínálni, kombinálva a különböző technológiákat. Először az MSP digitális gépei nyomtatják a változó adatokat, majd a statikus komponenseket a DI gép, kiegészítve egy in-line vizes-bázisú lakkozással, hatékonyabb termelést eredményezve, a végtermékeknek fokozott tartósságot biztosítva. A legtöbb digitális nyomda nem képes erre, így ez a képesség egy piaci rés kiszolgálását jelenti. Az MSP Digital, az 52DI-AC képességeivel, jóval szélesebb körű alapanyag kezelést is tervezhet, a műanyag felületek és térhatású nyomatok előállításával új, innovatív termékeket fejlesztve megrendelői számára. Nagyon várjuk már az MSP-vel való közös munkát, hogy folytathassák kétszámjegyű növekedésüket, szervezeti és bevételi szinten egyaránt.”

 

Fordította: Huszka Zoltán

 

Forrás: http://www.quickprinting.com/web/online/Industry-News-and-Trends/Innovative-Marketing-Solutions-Provider-Installs-Presstek-52DI-AC-Digital-Offset-Press/1$14643