Festék?

Tisztelt olvasók sziasztok.

Egy nagy kérésel fordulok hozzátok.Mivel a fiam (amelyik 4 éves)oda van a játékokért,persze mind minden másik gyerek csak azzal a kűlőmbségel hogy az én fiam ezekett a mai játékokat amelyek 70-75% műanyagból vannak kettő másodperc alatt képes ˝˝átalakitani˝˝.Ezért elkezdtem gondolkodni, fából
gyártani egyes darabot fantázia szerint és most jönn a kérdésem.Tampon nyomással vagy szita nyomtatással lehet ezekre nyomtatni,és milyen festékkel mert hát a gyerekek ezekett a szájukba is szokták rakni.Természetesen ezzel kapcsolatban maga a technikáról minden féle segitséget elfogadok és nagyon szépen megkőszőnőm.

Tisztelettel Bartus Attila

Temara es ugy altalaban

Temara es ugy altalaban nyomdaiparra azon kivul hogy egy nyomdaban dolgozom szamitastechikuskent, nem sok ralatasom van.
Szitazas is megfelehet lapos dolgokhoz, de gombolyu, netan homoru (pl. dominon kikepzestol fuggoen a potty) dolgokhoz tamponnyomas is jo lehet. Ha csak otthonra csinalod gyerkocnek, szerintem fesd le kezzel a targyakat, tomegtermelesben meg termeszetesen az olcsobbat megoldast valaszd amit a kornyekeden elerhetsz :)
Gyermekszaj miatt meg csakis vizalapu festek.

Lufi festék!

Lufi festék!

Üdv. Én szitanyomással szeretnék lufira nyomtatni, tehát valami latex alapu festéket keresek de eddig nem találtam olyan szita festék forgalmazó céget aki tudot volna segíteni. Ha valaki megirná ennek a festéknek a pontos nevét vagy hogy hol található Nagyot segitene rajtam. Köszi. Tomas

Kedves Tomas!A festékkel

Kedves Tomas!A festékkel kapcsolatban tudok Önnek segíteni.Az alábbi mail címen elérhető vagyok: mail.gabor38@gmail.com