EMBAX szakmai utazás

Szakmai utazást szervez a Papír és Nyomdaipari Műszaki Egyesület elsősorban a nyomtatott csomagolóanyagok gyártásában és felhasználásában érdekeltek részére Csehországba, Brnoba, az embaxra és az egyidejű szakkiállításokra.

 

Az utazás időpontja: 2010. március 4. csütörtök

 

Az utazás különbusszal történik, amely Budapestről a MTESZ budai konferencia központ elől (Bp. II. Fő u. 68. – Nagy Imre tér) indul és ide is érkezik vissza..

 

Az utazás napján kerül megrendezésre az embax részeként a nemzetközi üzletember találkozó, melyre a velünk utazó érdeklődők meghívást kapnak.

 

Részvételi díj 6 000 Ft+ÁFA/fő, amely az utazás és a szakmai belépő költségeit is tartalmazza. (3 fogásos ebéd lehetősége +2 100 Ft/fő)

 

Program: indulás március 4. csütörtök reggel 07.30 Bp. II. Nagy Imre tér*
Érkezés Brnoba cca. 10-kor. És kb. 1 órás szakmai bemutató a Papirni Brnonál a KOMORI Lithrone S40 nyomógépen. (Magas minőségigényű csomagoló anyagok nyomtatása)

 

Majd belépés a kiállításra, önálló program az 5 szakkiállításon ill. részvételi lehetőség a nemzetközi üzletember találkozón.
Fakultatív ebéd a vásár területén lévő étteremben

 

Hazaindulás 17.30-kor. Útközben rövid megálló egy csehországi bevásárlóközpontban, vacsora lehetőség. Érkezés Budapestre kb. este 10-kor.

 

(*A dunántúliaknak lehetőséget biztosítunk a buszra az M1 autópálya valamelyik pihenőjénél is felszállni. Ilyen igény esetén kérjük, legalább a jelentkezéssel egy időben, előre telefonon egyeztessenek az egyesület titkársággal! 36-1-457 0633)

 

További információk és jelentkezési lehetőség: http://www.pnyme.hu/2010/embax/embax.php