Digitális nyomtatás

Az inkjet forradalma

A Ricoh Pro™ VC60000 bevezetésénél már tudtuk, hogy a készülék forradalmasítani fogja a kereskedelmi nyomtatás jövőjét, és új világokat fog megnyitni előttünk.

 

Megalkottunk egy olyan, következő generációs, tekercses inkjet platformot, amely túlmutat a direkt leveleken, marketing anyagokon és a könyvnyomtatáson

Kiváló képminőség professzionális felhasználók számára

A Canon bejelentette az imagePROGRAF PRO nagy formátumú professzionális tintasugaras nyomtatócsalád új modelljeit.
Az új imagePROGRAF PRO-2000 és az imagePROGRAF PRO-4000 lenyűgöző képminőséget garantál professzionális fotósok munkáinak, illetve egyéb digitális alkotások nyomtatásához.
Az új imagePROGRAF PRO-4000S és az imagePROGRAF PRO-6000S pedig a nagy volumenű megrendeléseket teljesítő nyomdákban biztosítja a fotóminőségű nyomatokat, plakátokon molinókon, vagy akár vásznon.

Új régiós vezetővel erősít a Xerox Magyarország

Ettől az évtől kezdve a Xerox Magyarország, szoros együttműködésben a szlovákiai és a cseh leányvállalattal, a három országot összefogó központi vezetés alatt folytatja a tevékenységét, amelynek vezetőjévé Veronika Brazdilova-t (41) nevezték ki.

 

Az MBA diplomáját stratégiai menedzsmentből a Nottingham-i Egyetemen megszerző Brazdilova a karrierjét a prágai Eurotelnél kezdte, ahol 1999 és 2005 közt számos vezető posztot töltött sales területen.
Innen ment át Csehország legnagyobb telekommunikációs vállalatához, a Telefonica-hoz, ahol kisebb-nagyobb megszakításokkal 2014-ig dolgozott.

Új fotónyomtatók művészeti célokra

Az Epson négy új, professzionális, művészeti célú és proofkészítő fotónyomtatót mutatott be, amelyek széles színteret és nyolc- vagy tíz színkomponensű tintakészletet kínálnak. A készülékeket Epson TFP PrecisionCore nyomtatófejjel szerelték fel, ami kiemelkedő minőséget, pontos és tartós nyomatokat biztosít.

 

A professzionális mérnöki tervezésnek és a rugalmas funkcióknak köszönhetően a modellek a felhasználók minden nyomtatási és proofkészítési igényének képesek megfelelni.

Digitális könyvnyomtatás az egyedi művek szolgálatában

Már kézbe veheti a nagyközönség azokat a nyertes pályaműveket, melyeket a Canon és a Magyar Írószövetség a legjobbnak ítélt a 7. Digitális Könyvnyomtatási Pályázaton. Az ünnepélyes díjátadón a „Legszebb könyv” díja is gazdára talált.

 

A Canon immáron hetedik alkalommal állította a magyar irodalom szolgálatába a digitális könyvnyomtatásban rejlő lehetőségeket, ez az a nyomtatási forma ugyanis, ami lehetővé teszi, hogy az eddig ismeretlen, de tehetséges szerzők művei kis példányszámban is megjelenhessenek a könyvpiacon.

A Xerox új nyomdagépei „Látnod kell díjat” nyertek

A világ egyik és Észak-Amerika legnagyobb nyomdaipari seregszemléjén, a chicagói Graph Expo 2015-ön rangos díjban részesül a Xerox két digitális nyomdagépe. A Xerox iGen® 5 Press és a Xerox Rialto™ 900 Inkjet Press az iparági szakemberek által megszavazott MUST SEE EMS elismerést kapja meg.

 

Ezt a kitüntetést, a nevéből adódóan, azoknak a berendezéseknek adják, amelyeket a kiállításra és vásárra érkezőknek semmiképpen sem szabad kihagyniuk.

Négy új professzionális nyomtató a canon kínálatából

A Canon négy új professzionális nyomtatóval bővítette portfolióját. Az imagePRESS C600i-ről, az Océ ColorStream 3000 Z-ről, Océ ImageStream 2400-ről, valamint a Océ VarioPrint i300-ról olvashat bővebb információkat.

 

A Canon által bemutatott Océ VarioPrint i300 a vállalat első nagy sebességű, íves tintasugaras nyomdagépe.

Nagy siker a Océ PlotWave 500

A Canon nemrégiben óriási elismerést zsebelhetett be, az Océ PlotWave 500 széles formátumú nyomtatórendszer ugyanis megkapta az iF Design Awards 2015 rendezvény „iF Gold Product Design” díját.
Az Océ PlotWave 500 annak a hét Canon terméknek az egyike, amelyek értékes elismeréseket kaptak.
A nemrégiben megjelent Océ ColorWave 500 és 700, valamint a széles formátumú Océ ColorWave 900 nyomtatók egyaránt megkapták az iF terméktervezési díjait, számos más Canon eszközzel együtt. (A Canon termékei immár a huszonegyedik egymást követő évben kapnak iF Design díjakat.)

Megérkezett az új Ilumina digitális nyomtató

Az új XANTÉ Ilumina HWC nyomtató tovább tökéletesíti a színes digitális karton nyomtatás folyamatát, az 500 g/m2 súlyú médiák még nagyobb felbontású nyomtatását kínálva.
Most még egyszerűbben gyárthat különleges nyomdatermékeket kis példányszámban is. Dobozok, mappák, borítékok, könyvborítók: ez mind az ön piaca lehet.

Új nagyformátumú imagePROGRAF nyomtatók

A Canon két új imagePROGRAF nyomtatót mutatott be, amelyek a hatékony, könnyen használható CAD- és reklámgrafikai megoldásokat igénylő nyomdaipari vállalatok és házinyomdák számára készültek.

 

A 24 hüvelykes / 610 mm-es Canon imagePROGRAF iPF670 és a 36 hüvelykes / 914 mm-es Canon imagePROGRAF iPF770 is nagyobb sebességű nyomtatást, fejlettebb tintakezelést, valamint gyorsabb és megbízhatóbb képfeldolgozást kínál elődeinél. A leggyorsabb nyomtatási módban mindkét modellel már csak 28 másodpercig tart egy A/1-esnyi területű kép elkészítése, a HP-GL/2 és HP-RTL támogatás pedig a CAD-fájlok kezelését teszi rugalmasabbá és megbízhatóbbá.

Tartalom átvétel