Dtp-Desing-Prepress

100 Greatest Free Fonts Collection for 2015

adam.gc pro font free fonts 2015 All Caps, Modern Sans-Serif typeface inspired by Futura. By Shrenik Ganatra. Download Font

A 2015-es év színe: Marsala

A színszabványok területén egyeduralkodó Pantone minden év decemberében kihirdeti a következő év vezető színét, ami a tavalyi lilás-rózsaszín orchidea és a tavalyelőtti smaragdzöld után a bordó Marsala lett.

 

„A Marsala gazdagítja az elménket, a testünket és a lelkünket, bizalmat és stabilitást ad. Finoman csábító árnyalat, mely melegével átölel.”

 

A burgundi és a barna között található 18-1438-as kódszámú Marsalának gazdag, földes színvilága van, ami egy olyan semleges, de más színekkel kontrasztos árnyalat, melyet kiválóan lehet alkalmazni a belső terek kialakításánál is. A Marsala egy merészen hívogató, vakmerő szín, ami magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet és a lelket.

Pattern Design – 35 ingyenes minta

File Sharing Pattern

Pattern Design - 35 Seamless Vector Patterns

Pattern Design – Source

Tótfalusi betűtípusának rekonstruálása digitális betűtervezéssel

Igazán sokféle betűtípus között tud választani a mai kor embere. Ennek ellenére mindennapi munkáink esztétikumára két véglet, a szövegszerkesztő programokat jellemző sablonosság és az innen-onnan beszerzett betűtípusok esztétikai káosza a jellemző.

 

A híres erdélyi tipográfus, Tótfalusi Kis Miklós által tervezet betűkészlet számítógépes rekonstrukciója igazi kihívás volt a tervező Kisantal Tibor számára.

60 db kreatív betűtípus szabad felhasználásra

Ribbon Typeface

Ribbon Typeface

60 minőségi ingyenes Photoshop minta és textúra

Wood Patterns

Wood Patterns

Tartalom átvétel