Impresszum

A honlap üzemeltetője:

Magyar Nyomdász Társaság

Székhely: 3060 Pásztó, Mályva utca 14.

Adószám: 18206926-1-12

Bankszla: 11741024-20032001

Tel: 06/70 774-8060

E-mail: mnyt@magyarnyomdasz.hu


Zsiga Róbert

06/70 774-8060

zsrobert@magyarnyomdasz.hu

 

Szerencsére azon emberek közé tartozom, akik szeretik a munkájukat, bár tudom, hogy közhelyes a mai világban, de igenis jó érzés belépni egy nyomda ajtaján, hallani a nyomdagépek hangját, megérezni a festék illatát, a papír érintését. Ebből az elhivatottságból és szakmaszeretetből építkezik a Magyar Nyomdász.

 

Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez. "Will Rogers"


Szili József

06/20 237-5445

szili@magyarnyomdasz.hu

 

Nosztalgiával tekintek azokra az időkre, amikor nyomdásznak lenni egyet jelentett a művelt és szakmájában jártas emberrel. A nyomdaipar folyamatosan fejlődik. A fejlődéssel csakis a szakma iránt elhívatott, folyamatosan tanulni vágyó nyomdászok tarthatnak lépést. A jó nyomdász holtig tanul. Az újdonságok befogadása mellett tisztelnünk és ápolnunk kell a nyomdász szakma hagyományait, értékeit, emlékeit. Csak úgy érthetjük meg hová tartunk, ha tudjuk honnan jöttünk. Hiszek benne, hogy a nyomdász szakma még visszanyerheti régi fényét. De ezt csak is összefogással egymást mindenben segítve érhetjük el.

 

„ A kreativitás az önbizalomból fakad. Az önbizalom pedig tetteink elismeréséből.”


Fordítás, szakmai cikkek:

Huszka Zoltán

+36-20-337-5118

zoltan.huszka@freemail.hu

 

Remete Kornél

+36-70-547-0997

kornel.remete@gmail.com


Szerzői jogok:

A következőket teheted a www.magyarnyomdasz.hu-n található tartalommal (kép, videó, hang, írás): szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet származékos műveket (feldolgozásokat) hozhatsz létre Az alábbi feltételekkel:

 

A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét, a tartalom címét).

 

Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezned kell mások felé a tartalom forrását (www.magyarnyomdasz.hu). A szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélyével bármelyik fenti feltételtől eltérhetsz.