drupa Düsseldorfban: A globális nyomdaipar rendezvénye

Tizenegy nap alatt 52 ország 1625 kiállítója mutat be innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben is meghatározzák az iparágat. A különleges események széles skálája értékes know-how-t biztosít. Középpontban a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

A nyomdaipar kiemelt eseménye - Drupa 2024

Tizenegy napon keresztül 50 ország 1427 kiállítója mutatja be az innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben befolyásolni fogják az iparágat. Különleges események széles skálája nyújt értékes know-how-t. Fókuszban lesz a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

Peach Fuzz a Pantone 2024-es év színe

Milyen a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz?

 

A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz a magunk és mások ápolása iránti vágyunkat tükrözi. Ez egy bársonyos, gyengéd barackszín, amelynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket.

 

RICOH ProTM VC80000 újradefiniálja a tintasugaras technológiát

A nyomdagépek indítása, a nyomtatási sebesség, a minőségellenőrzés, a színkonzisztencia, a hordozóváltás és a prediktív karbantartás terén elért előrelépések növelik a termelési kapacitást és a befektetés megtérülési rátáját.

 

Az új RICOH Pro™ C9500

Az új RICOH Pro™ C9500 a kereskedelmi nyomdák számára új bevételi forrásokat jelent és nagyban növeli működési hatékonyságukat

 

A munkafolyamatok hatékonysága és a költségoptimalizálás segít egyszerűsíteni a műveleteket, automatizálni a feladatokat, maximalizálni a termelékenységet és időt szabadítani fel más feladatokra.

 

Labelexpo Europe 2023

Innováció, pontosság, gyorsaság és kreativitás - fedezze fel mindezt a Labelexpo Europe 2023 kiállításon

 

Minden csarnok, stand és folyosó a csomagolási nyomtatás jövőjét fogja képviselni hirdeti a LabelExpo 2023 kiállítás. KImagasló számban lesznek jelen a világ vezető gyártói és beszállítók, több száz úttörő gépbemutató és termékbemutató.

 

Kreatív csomagolástervezés

Az ArtHungry.com a Modernity együttműködésével, a 2021-ben megjelent TypoHungry című nagy sikerű művészeti album folytatásaként, STANC címmel egy nyílt pályázat keretében nyújt most felületet és lehetőséget minden magyar étel-, és italgyártással foglalkozó cég, hazai reklámügynökség, grafikai stúdió, illetve szabadúszó tervezőgrafikus/designer részére, hogy bemutathassák az elmúlt bő húsz év (2

A Stora Enso bezárja az egyik papírgyártó üzemét

A Stora Enso a könyvpapírgyártás konszolidálását és a finnországi Anjalában található két papírgyártó gép egyikének végleges bezárását tervezi. A vállalatcsoport az integrált anjalankoski telephely valamennyi munkavállalóját érintő változásról tárgyalásokat kezd.

 

HUNGAROPACK 2023 Magyar Csomagolási Verseny

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2023-ban 40. alkalommal hirdeti meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt.


A nemzeti esemény célja:

Oldalak