drupa Düsseldorfban: A globális nyomdaipar rendezvénye

Tizenegy nap alatt 52 ország 1625 kiállítója mutat be innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben is meghatározzák az iparágat. A különleges események széles skálája értékes know-how-t biztosít. Középpontban a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

A nyomdaipar kiemelt eseménye - Drupa 2024

Tizenegy napon keresztül 50 ország 1427 kiállítója mutatja be az innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben befolyásolni fogják az iparágat. Különleges események széles skálája nyújt értékes know-how-t. Fókuszban lesz a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

Elindult a jegyértékesítés - drupa 2024

Megkezdődött a drupa 2024-re a jegyértékesítés. "Mi teremtjük a jövőt" címmel a drupa az iparág innovatív erejét állítja a középpontba, és meghatározó platformot biztosít a jövő technológiáinak. Számos szolgáltatás segíti a lehető legjobb tervezést a tökéletes vásárlátogatáshoz.

 

Sikeresen kezdődött a drupa világkörüli turné

A május 28. és 2024. június 07. között Düsseldorfban megrendezésre kerülő drupa, a nyomdatechnológiák első számú szakvásárának előkészületei során a drupa világkörüli turné idén ősszel a Fülöp-szigeteki és kínai bemutatókkal indult, és az ázsiai és latin-amerikai Print Promotion Industry Summiteken érte el első csúcspontját.

A drupa megnyitotta virtuális kapuit

2021. április 20-án a drupa megnyitotta virtuális kapuit. 155 országból 17 000 regisztrált látogató vett rászt már 660 perc inspiráló, élvonalbeli témák feldolgozásban a konferencia területén. 930 percnyi élő webes előadás és 45 ország 212 kiállítójával találkozhat a kiállítási térben és a Matchmaking Plaza-ban.

2021. április 20–23. között a nyomtatási és csomagolási ipar a virtual.drupa eseménen találkozik, amely három kiemelt területének a „Konferencia-hely”, a „Networking Plaza” és a „Kiállítási tér”, célja hogy elősegítse az szakmai ismeretek átadását a hálózatépítést és azüzleti életet.

Már kevesebb mint 365 nap a drupa-ig: Várakozás 2021-ig

Újból itt vagyunk, 365 nap van hátra a következő drupa-ig. Az új dátum 2021 április 20-30. Nehéz döntés volt, de a szervezők és a kiállítók egyöntetű véleménye az, hogy mindenkinek az a legjobb, ha elhalasztják a rendezvényt. De mire számíthatunk a 2021-es drupa-n?

Oldalak