Támogató jegy - Szakmatörténeti kiállítás - Hollókő

Civil szervezetünk ismét mérföldkőhöz érkezett, amelyhez szükségünk van minden tagunk és támogatóink segítségére, az idén 10 éves lett a szakmatörténeti kiállításunk, amire méltán lehet büszke minden szakmaszerető nyomdász.

 

Szakmatörténeti kiállításunk támogatási lehetősége - 1%

 

Szakmatörténeti kiállítás és interaktív bemutató

 

GÉPMENTÉS

 

DIGITALIZÁLÁS

 

 

Egykor nyomdásznak lenni egyet jelentett a tanult és szakmáját jól ismerő, megbecsült emberrel. Az hogy ma ez jellemzően nem így van nem feltétlen a szakma és a nyomdászok hibája.

 

Változik a világ körülöttünk egyre inkább rideggé és közömbössé teszi az embereket. A szakmai tudás ma már nem erény és nem követelmény.

Szakmai közösségünk elkötelezett a nyomdász szakmatörténet iránt. Tagjaink közös munkájukkal hozzájárulnak a nyomdász értékek fennmaradásának, a szakmai hagyományok ápolásának és továbbörökítésének. Ennek része lehetsz ha belépsz a Magyat Nyomdász Társaság tagjai közé.

Az Egyesület célja és tevékenysége
(1) Az Egyesület célja a hazai nyomdaipar szakmatörténelmének kutatása, ápolása, értékeinek megóvása, archiválása, kiemelkedő alakjai emlékének megőrzése.

Tagság
Támogathatod az egyesületet a munkáddal. Ekkor a legegyszerűbb, ha jelentkezel tagnak. Ezzel bizony mi sem vagyunk másképp, ezért vagyunk már a Magyar Nyomdász Társaság tagjai.

Szakmai nap a Katonai Térképészet nyomdájában

 

LITOGRÁFIA WORKSHOP