A Canon Europe három európai premiert tart a FESPA 2022 kiállításon

A Canon Europe három európai premiert tart a FESPA 2022 kiállításon

Azzal, hogy egy nyomtatásban az elő és hátoldal nyomtatás is elérhető, a nyomdák az alkalmazások egész sorát emelhetik a következő szintre - a márkák kiemelésétől a POS- és kiskereskedelmi reklámokon, a címkék és matricák fényes kiemelésekkel való életre keltésétől kezdve a belső dekorációs anyagokhoz szükséges lenyűgöző hatások létrehozásáig.

 

A Canon Europe három kiemelt európai premiert mutatott be a kiállításon:

 

- FLXfinish+, az egyedülálló UV eljárás, amely egyetlen tintakészlettel lehetővé teszi a nagy formátumú grafikai ügyfelek számára, hogy egyetlen nyomtatással matt, fényes, illetve matt és fényes színeket készítsenek.

- Az Arizona sorozat leggyorsabb síkágyas nyomtatója, az Arizona 6100 Mark II sorozat.

- PRISMA XL Suite, munkafolyamat-szoftver, amelyet arra terveztek, hogy segítse a nagy formátumú grafikai tervezőket és a nyomtatási szolgáltatókat páratlan és inspiráló nyomtatási alkalmazások létrehozásában.

 

 

A Canon nagy formátumú grafikai, tekercses Colorado sorozat arról ismert, hogy az ügyfelek egyetlen tintakészlettel választhatnak a bársonyos matt vagy az élénk fényes felület között. A FESPA 2022 kiállításon bemutattuk a Colorado sorozat következő lépését: FLXfinish+, az egyedülálló képességet, amellyel egy gombnyomással, vegyesen matt és fényes felületet is nyomtathatunk.

 

 

A szabadalmaztatott UV-gél technológia lehetővé teszi ezt az egyedülálló hatást anélkül, hogy külön lakkcsatornát vagy festékkazettát kellene használni, és mindezt egy egylépéses, teljesen automatizált eljárással teszi, így felügyelet nélkül és további üzemeltetési költségek nélkül is alkalmazhatjuk.

 

Az FLXfinish+ az összes Colorado 1650-es gépen alapfelszereltségként, az összes Colorado 1630-as gépen pedig opcionálisan lesz elérhető. Emellett az ügyfeleknél már telepített összes 1630-as és 1650-es készülékhez frissítésként is elérhető, ami hangsúlyozza a Canon elkötelezettségét az iránt, hogy intelligens befektetési megoldást kínáljon az ügyfeleknek.

 

 

Az új Arizona 6100 Mark II, az Arizona termékcsalád leggyorsabb síkágyúja

 

A nagy volumenű, nagy formátumú grafikai nyomtatók számára tervezett Arizona 6100 Mark II az Arizona család következő generációjának legújabb modellje, egy megbízható, könnyen integrálható, nagy volumenű, valódi síkágyas nyomtató. Az Arizona 6100 Mark II sorozat a világelső Arizona család leggyorsabb síkágyas nyomtatója, amely akár 220m²/óra nyomtatási sebességgel is képes kiszolgálni a 20,000m²-től akár 300,000m²-ig terjedő nyomtatási környezeteket.

 

Az Arizona 6100 Mark II sorozat két modellből áll. Az első az Arizona 6100 XTS Mark II, amelyet olyan nyomdák számára terveztek, amelyek változatosabb nyomathordozókat használnak, mivel szinte bármilyen merev hordozóra képes nyomtatni. Az XTS változatnál a vákuumzónák független vezérlése azt jelenti, hogy az ügyfelek egyszerre több lapot, szokatlan alakú hordozókat tudnak kezelni a folyamatos nyomtatáshoz.

 

A második modell az Arizona 6100 XTHF Mark II, amelyet az Arizona High-FLOW technológia támogat. Ezt a változatot olyan nagy formátumú nyomdák számára hozták létre, amelyek csomagolásra specializálódtak, vagy olyan nagyobb kihívást jelentő hordozókra - például porózus hullámkartonra vagy erősen vetemedett hordozókra, például rétegelt lemezre - nyomtatnak, amelyek nem zárják le megfelelően a vákuumterületet. Ennél a modellnél az Arizona High-FLOW technológia úgy éri el a lehúzást és a tartást, hogy az Arizona XTS vákuum által kifejtett nyomásnál 15-ször erősebb szívóerővel rendelkezik.

 

 

Az Arizona 6100 Mark II sorozat a legújabb technikai újításokkal támogatja azokat az ügyfeleket, akik automatizálással szeretnék javítani a termelés hatékonyságát. A jövőbe mutató alkalmazásprogramozási interfészeknek (API-k) köszönhetően a számviteli és automatizálási funkciókhoz a felhasználók könnyen integrálhatják a harmadik féltől származó rendszereket, például a vezetői jelentési rendszereket, és végponttól végpontig tartó munkafolyamatot hozhatnak létre a termelékenység robotizálással történő növelése érdekében.

 

Legyen BIG a PRISMA XL Suite segítségével

A sikeres PRISMA nyomtatási munkafolyamat-szoftvercsaládra építve ma bemutatjuk a PRISMA XL Suite-ot is, amelyet azért hoztunk létre, hogy segítse a nagy formátumú grafikai tervezőket és a nyomtatási szolgáltatások szolgáltatóit az értéknövelő nyomtatási alkalmazások létrehozásában, valamint az összetett munkák gyártásának automatizálásában, miközben segít a gépek üzemidejének maximalizálásában.