drupa Düsseldorfban: A globális nyomdaipar rendezvénye

Tizenegy nap alatt 52 ország 1625 kiállítója mutat be innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben is meghatározzák az iparágat. A különleges események széles skálája értékes know-how-t biztosít. Középpontban a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

A nyomdaipar kiemelt eseménye - Drupa 2024

Tizenegy napon keresztül 50 ország 1427 kiállítója mutatja be az innovatív technológiákat, megoldásokat és témákat, amelyek most és a jövőben befolyásolni fogják az iparágat. Különleges események széles skálája nyújt értékes know-how-t. Fókuszban lesz a digitalizáció és a fenntarthatóság.

 

Támogatási program 2024

2024 -ben szeretnénk minden hozzánk érkező diáknak ingyenessé tenni a kiállításunk megtekintését. A statisztikák alapján egy évben 3300-4000 fő diákjegyet értékesítünk. az idei támogató kampányunkban lehetőség van diák belépők megvásárlásával támogatnunk, hogy minden érdeklődő diák megismerje a nyomdászat szépségét. Az osztálykirádulások kiemelt programja lesz műhelyünk az ingyenes belepővel.

Folprint Zöldnyomda Kft. zöldgazdasági beruházása

A Folprint Zöldnyomda Kft európai uniós támogatást kapott a Széchenyi Terv Plusz program részeként, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül meghirdetett „Zöld Nemzeti Bajnokok” pályázaton. A feltételesen vissza nem térítendő támogatás összege: 204,99 millió forint.

 

Peach Fuzz a Pantone 2024-es év színe

Milyen a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz?

 

A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz a magunk és mások ápolása iránti vágyunkat tükrözi. Ez egy bársonyos, gyengéd barackszín, amelynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket.

 

Ólombetűk nyomában

Az Ólombetűk nyomában a Magyar Nyomdász Társaság egyik új szakmai programja, amelynek középpontjában a nyomdászat mesterségének, szakmatörténetének interaktív bemutatása áll. Projektünket azért hoztuk létre, hogy keretei között minél szélesebb körben, minél változatosabban tudjuk bemutatni ősi mesterségünk.

 

Papírvarázs - Grafikus alkotóműhely

A Grafikus alkotóműhely a Magyar Nyomdász Társaság szakmai programja, amelynek egyik kiemelt célja, hogy párbeszédet teremtsen olyan szakmák között, amelyek képviselői a kiadványalkotás folyamatának egy-egy szakaszáért felelősek. Hisszük, hogy ezáltal a törekvés által egy inspiratív közeget hozunk létre és mi nyomdászok, illetve a szakma más képviselői is számos tapasztalattal gazdagodhatunk.

Elindult a jegyértékesítés - drupa 2024

Megkezdődött a drupa 2024-re a jegyértékesítés. "Mi teremtjük a jövőt" címmel a drupa az iparág innovatív erejét állítja a középpontba, és meghatározó platformot biztosít a jövő technológiáinak. Számos szolgáltatás segíti a lehető legjobb tervezést a tökéletes vásárlátogatáshoz.

 

Oldalak