A Konica Minolta továbbra is piacvezető

A Konica Minolta továbbra is piacvezető

Az InfoSource független svájci piackutató vállalat ismét megerősítette a Konica Minoltának a digitális íves nyomtatásban betöltött piacvezető szerepét. A vállalat 2021-ben mind a teljes piacon 32 százalékos részesedéssel, mind a színes részpiacon (35 százalék) az első helyen áll.

 

Az InfoSource közzéteszi a nyomtatóipar piaci adatait

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is megvédhettük első helyünket. Ügyfeleink támogatása a kiváló minőségű rendszertechnológiától a munkafolyamatokig és a speciális alkalmazásokig ismét kifizetődik" - magyarázza Joerg Hartmann, a Konica Minolta Business Solutions Germany & Austria ügyvezető igazgatója. Ezzel az eredménnyel a Konica Minolta sorozatban 11. alkalommal áll a rangsor élén a termelési nyomtatás területén a vágott A3-as BW és színes lapok terén.

 

A Konica Minolta ezt a sikert a professzionális termékpaletta bővítésével és fejlesztésével kívánja tovább fokozni. Legutóbb az AccurioPrint 2100 bevezetésével bemutatta az új, nagy sebességű, 100 oldalas monokróm nyomtatási rendszerét, amely alkalmas központi házon belüli nyomdák, nyomtatási szolgáltatók, valamint magas nyomtatási igényű irodai környezet számára.

 

Ezzel párhuzamosan megjelent az AccurioPro Flux munkafolyamat-szoftver kilencedik verziója, amely új funkciókkal és többek között az előnyomdai munkafolyamatok automatizálásával és a címkenyomtatás integrációjával bővült. A Plockmatic csoporttal való partnerség bővítése is ígéretes gyümölcsöket hoz, a nagy teljesítményű és sokoldalú SD-435/450 füzetkészítő rendszerek bevezetésével, amelyek költséghatékony, nagyüzemi befejező megoldást kínálnak a kis és közepes méretű központi reprográfiai osztályok (CRD) és kereskedelmi nyomdák számára.

 

Ezek és az elkövetkezendő kiemelkedő megoldások továbbra is biztosítják, hogy a Konica Minolta ügyfelei sokféleképpen személyre szabhatják nyomtatványaikat és hatékonyan automatizálhatják a munkafolyamatokat. Emellett a Konica Minolta a professzionális nyomtatás digitális megoldásainak piacformáló innovációival bővíti ügyfélkörét, hogy az adatokon keresztül értéket teremtsen ügyfelei számára.