A Manroland Sheetfed új ügyvezető igazgatót nevezett ki Magyarországon

Július 1-től kezdődően a Manroland Sheetfed Baranyai Zoltán urat nevezte ki ügyvezetőnek a magyarországi leányvállalata élére.

 

Baranyai úr lesz felelős az országban a Manroland Sheetfed üzletfejlesztéséért. Kelemen György úr a Manroland Magyarország korábbi ügyvezető igazgatója június végével nyugdíjba vonul.

 

Baranyai urat nyomdamérnöki és számítástechnikai végzettsége alkalmassá teszi a feladat ellátására, emellett 35 év nyomdaipari gyakorlattal rendelkezik segédanyag, nyomdagép, szerviz, menedzsment, marketing és kereskedelmi területen. Karrierjét 1984-ben kezdte, mint technológiai műszaki vezető, aki magazinnyomtatási munkák minőségbiztosításáért volt felelős. 4 évvel később új kihívásra lelt Európa legnagyobb gyártótól független nyomdagép szervizének marketing és kereskedelmi igazgatójaként. Azóta Baranyai úr a nyomdaipari piac több szegmensében töltött be üzletfejlesztői, vezetői pozíciót.

 

“Izgatottan várom, hogy megoszthassam tudásomat és tapasztalataimat a manroland Magyarország jól képzett kollégáival és ügyfeleivel” – mondta Baranyai úr. „Ügyvezető igazgatóként építeni kívánok elődöm, Kelemen György úr eredményeire és segíteni fogom ügyfeleinket a piaci sikereikben.

 

Rafael Penuela úr, Manroland Sheetfed GmbH vezérigazgatója üdvözölte Baranyai urat a cégnél.

 

"Teljesen elkötelezettek vagyunk a magyar nyomdaipar irányában” – mondta Penuela úr. "Baranyai úr kiterjedt nyomdaipari gyakorlatával és tudásával továbbra is támogatást fogunk nyújtani a régió ügyfeleinek a lehető legnagyobb professzionalizmussal és elkötelezettséggel.”

 

Penuela úr köszönetet mondott Kelemen Györgynek is jelentős hozzájárulásáért a Manroland Sheetfed magyarországi cégének növekedéséhez.

 

A Manroland Sheetfed-ről: A Manroland Sheetfed a világ egyik vezető ofszet nyomógép- valamint ahhoz kapcsolódó kiegészítő technológiák gyártója. 1871-ben alapították, így az egyik legrégebben fennálló nyomógépgyártó a világon. A cég saját leányvállalatokkal rendelkezik több mint 40 országban. A Manroland név a világ nyomdászai számára a kiváló minőség és megbízhatóság szinonimája. A Manroland Sheetfed a magánkézben lévő Langley Holdings plc brit mérnöki csoport tulajdona.