A második iGen3 hazánkban

A legújabb beszerzéssel a nyomdaipari cég napi egymillió A/4-es oldal fölé emeli kapacitását.

 

A digitális nyomtatás piacának, különösen annak színes szegmensének folyamatos bővülésére alapozva a Prime Rate Kft. üzembe helyezte második Xerox iGen3 nyomdagépét. A csúcstechnológiát képviselő berendezés beszerzésével a vállalat célja, hogy megerősítse piacvezető szerepét, még inkább növelve versenyelőnyét, amelyet immár két iGen3 berendezésének gyorsasága, átlagon felüli költséghatékonysága, rugalmassága és kimagasló gyártásbiztonsága is garantál számára.

 

„Az iGen3 kapacitásának köszönhetően olyan extrém szállítási határidőket, és a méretgazdaságosságból adódó kedvező árakat tudunk biztosítani ügyfeleink számára, amelyekkel elsősorban a nagyobb volumenű, változó adatokkal készülő nyomatok esetén (például színes számlák, bankkivonatok) egyedülálló a Prime Rate a hazai piacon.” – mondta Tomcsányi Péter, a Prime Rate Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A berendezés kiválóan kezeli a kreatív hordozókat, és gyorsan, valamit gazdaságosan képes akár alacsony példányszámú könyvek, kereskedelmi nyomtatványok, használati útmutatók illetve speciális, B-s formátumú kiadványok kinyomtatására.

 

Az iGen3 kifejlesztésébe összesen 1 milliárd dollárt fektetett a Xerox. A csúcstechnológiát megtestesítő berendezés 300 új, szabadalmazott eljárás alkalmazásával képes tökéletes, ofszet minőségű nyomatok előállítására – környezetbarát digitális technológiával.
A vállalat emellett a napokban installál egy másik Xerox digitális nyomógépet, a Nuvera 288-at, amely dupla nyomóművével különleges gyorsaságra (288 lap/perc) és új generációs képalkotásának köszönhetően kimagasló minőségre képes.

 

A Prime Rate legutóbbi eszközbeszerzéseivel elsősorban azt a stratégiai irányvonalat kívánja megvalósítani, amely szerint a jövőben az értéknövelt (tehát marketing információkkal is kiegészített) tranzakciós papírok piacán kíván jelentős előnyre szert tenni.

 

Tovább a www.primerate.hu oldalra.