ndi a PET palackok csomagolását célozza meg a Hug&Holddal megoldással

A Mondi a PET palackok csomagolását célozza meg a Hug&Holddal megoldással

A Mondi piacra dobta a Hug&Holdot, egy papír alapú csomagolási megoldást, amely a PET-palackok kötegelt csomagolására szolgáló műanyag zsugorfóliát helyettesíti.

 

A Hug&Hold két elemből áll: az első egy szabadalmaztatott, 100% kartonpapírból készült burok, amely a palackok köré tekeredve biztonságosan tartja azokat; a második elem egy hullámpapírból készült hordozófül, amely a palackokat a nyakuk körül tartja.

 

Silvia Hanzelova, a Mondi speciális kartonpapír értékesítési igazgatója elmondta: "A Mondi karton- és hullámpapír-specialistákból álló csapatának sikerült egy teljesen papír alapú megoldást kifejlesztenünk, minimális anyagfelhasználás mellett. A Krones és egy globális italmárka alapos tesztelését követően a Hug&Hold használhatósága megerősítést nyert."

 

Tarik Aniba, a Mondi hullámpapír megoldások értékesítési és marketing igazgatója hozzátette: "A másodlagos szállítási csomagolás fejlődése éppen az, amire a globális italiparnak szüksége van, amikor a jövőbe tekint. A műanyag zsugorfólia fenntartható, funkcionális és teljesen automatizált alternatívája azt jelenti, hogy a márkatulajdonosok biztonságosan átállhatnak egy újrahasznosítható, papír alapú csomagolási megoldásra, anélkül, hogy a termékük vagy a logisztika bármilyen kockázatot vállalna"."

 

https://www.packagingnews.co.uk/