A Nivea új EcoRefill kéziszappant dob piacra

A Nivea új EcoRefill kéziszappant dob piacra

A Nivea, a kategória első olyan forradalmian új termékét jelentette be, amely innovatív technológiát alkalmazva előrelépést jelent a kéztisztítás terén.

 

A környezetvédelem és a higiéniai hatékonyság szem előtt tartásával tervezett Nivea EcoRefill kéziszappan 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható PET műanyagból készült újratölthető flakonból áll. A Nivea EcoRefill kéziszappan Starter Kit egy könnyen adagolható pumpával ellátott flakont, valamint egy EcoRefill tisztító tablettát tartalmaz.

 

A termék a hagyományos NIVEA folyékony kéziszappanhoz képest jellemzően 25%-kal tovább tart - és FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírban kerül forgalomba. Az EcoRefill része a NIVEA azon szélesebb körű céljának, hogy 2025-re minden műanyag csomagolás újratölthető, újrafelhasználható vagy újrahasznosítható legyen, és a fenntarthatóbb termékek és csomagolások iránti növekvő igényt hivatott kielégíteni.

 

 

A Mintel szerint a brit felnőttek 35%-a érdeklődik az újratölthető/újrafelhasználható csomagolások iránt a kézápolásban, 46%-uk úgy véli, hogy nem áll rendelkezésre elég környezetbarát termék, míg a 45-64 éves brit nők 66%-a különösen érdeklődik az újrafelhasználható/újratölthető csomagolások iránt.

 

Forrás: https://www.nivea.co.uk/