A Pantone 2023 év színe, a Viva Magenta 18-1750

A Pantone 2023 év színe, a Viva Magenta 18-1750

Mit jelent a Viva Magenta?

A Pantone 2023 év színe, a Viva Magenta 18-1750, amely vibrál a lendülettől és az erőtől. A természetben gyökerező, a vörös családból származik, és az erő új jelét fejezi ki. A Viva Magenta bátor és rettenthetetlen, lüktető színe, melynek áradozása örömteli és optimista ünneplést tesz lehetővé, új narratívát írva.

Az idei Év színe erőteljes és erőt adó. Ez egy új, animációs vörös, amely a tiszta örömben lubickol, kísérletezésre és önkifejezésre ösztönöz, visszafogottság nélkül. A PANTONE 18-1750 Viva Magenta mindenkit szeretettel vár, aki ugyanolyan életkedve és lázadó szelleme van. Ez egy merész, szellemes és mindenkit befogadó szín.

 

A technológia ezen korszakában ihletet merítünk a természetből és a valóságból. A PANTONE 18-1750 Viva Magenta a vörös családból származik, és a kosenil vörös színe ihlette, amely a természetes festékcsalád egyik legértékesebb színezéke, valamint az egyik legerősebb és legfényesebb, amit a világ ismert.

A PANTONE 18-1750 Viva Magenta az ősejiben gyökerezik, és visszavezet minket és újra összekapcsol minket az eredeti anyaggal.. A természet erőit megidézve a PANTONE 18-1750 Viva Magenta felpezsdíti szellemünket, segít belső erőnk kiépítésében.

 

Leatrice Eiseman
Ügyvezető igazgató, Pantone Color Institute