A Ricoh Pro™ C7200SX/X sorozat BLI PRO Award kitüntetést kapott

A Ricoh Pro™ C7200SX/X sorozat BLI PRO Award kitüntetést kapott

Az ötszínes vágottlapos Ricoh Pro C7200SX/X sorozat nagy teljesítményű és folyamatos termelési potenciálját a Keypoint Intelligence Buyer's Lab Mid-Volume CMYK+ BLI PRO díjjal ismerte el. A BLI független dokumentum-képalkotó hardver és szoftver teszteket végez, átfogó műszaki kritériumok alapján.

 

David Sweetnam a EMEA/Asia Research & Lab Services Igazgatója a Keypoint Intelligence-nél (A BLI tulajdonosa), így fogalmaz: “Különösen lenyűgözött minket a nyomtató teljesítménye nagymennyiségű nyomtatás tesztelési fázisban, ahol 6 db másfél órás munkafolyamaton keresztül 37000 nyomatot készítettünk. Ezalatt az eszköz egyetlen szín eltérést sem produkált a FOGRA39 42 színű skáláján, több különböző DeltaE00 3.8 teszt során sem. A teszten egyetlen duplex, elő-hátoldal vagy különböző egyoldalas nyomtatott oldalak között sem rögzítettünk olyan eltérést, amely több lett volna 0,4 mm-nél. Ezért kategóriáján belül a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el.”

 

 

“A Ricoh Pro C7210SX/X-et kiemelkedően precízen tervezték meg, hogy egy igazi nyomdaipari termelésre alkalmas digitális berendezést alkossanak” tette hozzá Martin Soane, European Lab Manager, a Keypoint Intelligence-től. “" A készülék ötödik színe lehetővé teszi a nyomdák számára, hogy a CMYK-n túlmenően egymenetben, fehér, lakk, neon és infravörös színeket is használhassanak."

 

A Ricoh ipari és termelő nyomtatói számára ez az újabb elismerés azt követi, hogy a Ricoh Pro L5160 nagy formátumú latex-nyomtató elnyerte a 2020-as BLI Pick díjat a kiemelkedő teljesítményért CMYK Eco-Solvent/Latex 54"/64" kategóriában.

 

Eef de Ridder, Vice President, Ricoh Graphic Communications, Ricoh Europe, hozzátette: “Megtisztelő számunkra, hogy a Ricoh Pro C7200SX/X szériája is szakmai elismerésben részesült – különösen ilyen szigorú tesztekkel alátámasztva. A kutatás-fejlesztési mérnöki és gyártói csapataink elkötelezettségét is bizonyítja, hogy a tesztek során ilyen konzisztens eredményt értünk el a teljes nyomtatási folyamat alatt.

 

A Ricoh-ról
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek. A cég központja Tokióban található és körülbelül 200 országban van jelen. A 2020. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2008 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).