A Sun Chemical széles termékportfóliót mutat be a FESPA 2022 kiállításon

A bemutatott termékek arra összpontosítanak, hogy segítsék az ügyfeleket üzleti tevékenységük innovációjában.

 

A Sun Chemical az A40-es standon (6.2. csarnok) a FESPA 2022 kiállításon (2022. május 31. - június 3., Messe Berlin, Németország) a "Solutions in Motion" témakörben mutatja be a különböző alkalmazásokhoz kínált megoldásait, ahol a bemutatott termékek az ügyfelek üzleti innovációjának segítésére összpontosítanak.

 

A kiállított termékek között szerepelnek a Sun Chemical széles formátumú és szuper széles formátumú tintasugaras tintái, textil tintasugaras tintái, ipari tintái, valamint a SunJet - a Sun Chemical digitális tintasugaras márkájának - megoldásai.

 

A Sun Chemical az "5R" keretrendszert használja útmutatóként a technológiai és termékportfólió fenntarthatóságának fokozásához.

 

A keretrendszer öt R-je a következő: Újra felhasználás (Reuse), Csökkentés (Reduce), Megújítás (Renew), Újrahasznosítás (Recycle) és Újra tervezés (Redesign).

 

Ez a keretrendszer, valamint a tintáinak, bevonatainak és ragasztóinak öko-hatékonyságát és fenntarthatóságát javító folyamatos K+F beruházások lehetővé teszik a Sun Chemical számára, hogy támogassa a körforgásos gazdaságot, valamint csökkentse lábnyomát.

 

Széles formátum

A Sun Chemical népszerűsíti a széles formátumú nyomtatókhoz szánt Streamline tintasugaras tinták termékcsaládját. A Sun Chemical alacsony szagú kémiai összetételű, a Streamline tintasorozat GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkezik az alacsony beltéri kibocsátások miatt.

 

A termékcsalád legújabb tagja a Streamline TVL 2 - a Roland SG2 és VG2 öko-oldószeres tintasugaras nyomtatókkal való használatra tervezett tintasorozat, amelyet a reklám-, display és grafikai piac támogatására terveztek.

 

A Streamline MBS, amelyet nagy mennyiségű, kétliteres MBIS kompatibilis csomagolásban kínálnak, az ECOPROCISS tintaadagoló rendszerrel együtt kerül bemutatásra a standon. A kombinált megoldás a nyomdák számára csökkentett termelési költségeket kínál.

 

Szuper széles formátum

A Sun Chemical a szuper-széles formátumú nyomtatás iránti elkötelezettségét megmutatva a Streamline vizes tintatechnológiát népszerűsíti a nagy sebességű, ipari plakátnyomtatásra szolgáló nyomdagépeken.

 

A Kyocera nyomtatófejekhez szánt Streamline APY egy nagy színerősségű sorozat, amely a versenytárs vizes tintákhoz képest jelentősen csökkenti a tintafogyasztást és száradási előnyöket biztosít. A tinták emellett jobb nyomtatási felületet, színélességet és csökkentett energiafogyasztási költségeket kínálnak.

 

A vizes sorozat legújabb tagja a Streamline APR, amely a Ricoh Gen 5 nyomtatófejekhez lett kifejlesztve, és a Streamline APY-nál kiemelt összes előnyt kínálja. A standon nyomtatási minták állnak rendelkezésre.

 

Textil

A Sun Chemical bemutatja, hogy a tintasugaras nyomtatás fejlesztése terén szerzett szakértelmét hogyan kombinálja a digitális textilnyomtatási piac tapasztalatával, és hogyan támogatja tovább a meglévő termékeket és innovációkat a digitális textilnyomtatás elterjedésének előmozdítása érdekében.

 

A Sun Chemical kiemeli a textilpiacot támogató termékek teljes skáláját, beleértve a Xennia® Amethyst, Xennia Pearl, Xennia® Agate, ElvaJet Coral és ElvaJet® Opal termékeket, valamint a Kyocera és Epson nyomtatófejekhez készült újonnan bevezetett szublimációs tintákat - ElvaJet Topaz SC és ElvaJet Onyx SB -, amelyek a gyártási nyomtatási teljesítményben lépést jelentenek a kiváló nyomtatási pontosság és egyszerű használat mellett.

 

SunMotion

A Sun Chemical bemutatja a SunMotiont is, amely a háttérvilágítású feliratok és LCD-kijelzők meggyőző alternatívája. A SunMotion a márkatulajdonosok számára mozgással aktiválható, teljes színű, mozgó megvilágítású képeket biztosít. A láthatatlan tintákat műanyag hordozókra nyomtatják, és több réteg UV LED fény hatására életre kel.

 

SunJet

A Sun Chemical és a DIC globális tintasugaras márkája, a SunJet bemutatja a legújabb fejlesztéseket a tintasugaras kémia területén, beleértve az OEM partnerekkel, rendszerintegrátorokkal és nyomtatófejgyártókkal való együttműködést számos piaci ágazatban, beleértve a grafikát, a dekorációt, a textilt, az ipart és a csomagolást.

 

A DIC tintasugaras tintákhoz való gázmentesítési technológiájának ideális párja a standon lesz látható, szintén a SunJet égisze alatt. A hagyományos mikroszűrő membránokkal ellentétben ez a technológia jelentősen csökkenti a tintasugaras tinta párolgását a gázmentesítés során, és egyenletesen egyenletes nyomtatást, kevesebb hulladékot biztosít, miközben csökkenti a nyomtató tisztítási költségeit és idejét.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy 2019 óta először visszatérünk a FESPA-ra, most, hogy a világjárvány okozta globális zavarok enyhültek" - mondta Pete Saunders, a Sun Chemical digitális üzletágakért felelős globális igazgatója. "A FESPA mindig kulcsfontosságú és kiemelt kiállítás számunkra, mint a legnagyobb nyomdafesték- és pigmentgyártó. Alig várjuk a lehetőséget, hogy ismét személyesen mutassuk be átfogó festékportfóliónkat, és megvitassuk új és meglévő ügyfeleinkkel, hogy miként tudjuk a legjobban kielégíteni üzleti igényeiket"."

 

Ha többet szeretne megtudni a Sun Chemical FESPA-n kiállító termékeiről és szolgáltatásairól, látogasson el a www.sunchemical.com/fespa-2022 weboldalra.