SureColor SC-S sorozat

Az Epson széles választékát mutatja be a 2017-es Labelexpo kiállításon

A látogatók megtalálhatják a számukra ideális nyomtatási megoldásokat: a házon belüli, igény szerinti címkegyártást szolgáló eszközöktől kezdve a legigényesebb címkegyártók elvárásainak megfelelő rugalmas és magas minőségű digitális ipari címkenyomtatókig.

 

Szeptember 25-től 28-ig, Brüsszelben rendezik meg a Labelexpo kiállítást, ahol az Epson a saját, 418 négyzetméteres standján mutatja be nyomtatóinak átfogó kínálatát. A látogatók többek között megtekinthetik majd a kis- és közepes példányszámú termékek gyártására alkalmas SurePress digitális címkenyomó  modelleket, valamint a ColorWorks, LabelWorks és a SureColor SC-S sorozat termékeit.

 

„Az iparágon belül a digitális címkék egyik legszélesebb választékát fogjuk bemutatni a közönségnek” – tájékoztatott Frank Maeder, az Epson Europe címkenyomó termékekért felelős termékmenedzsere. 

 

„Számos megoldást kínálunk a hordozható címkenyomtatóktól kezdve a házon belüli, igény szerinti címkenyomtatásra alkalmas asztali készülékeken át a legigényesebb címkegyártók elvárásainak is megfelelő, magas minőséget és rugalmasságot biztosító digitális ipari címkenyomtatókig. Büszkék vagyunk saját gyártású nyomtatófejeinkre, tintáinkra és hardvereinkre, amelyek lehetővé teszik, hogy igény szerinti, személyre szabott megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára.

 

Szakértőink a helyszínen tanácsadással várják a potenciális befektetőket függetlenül attól, hogy milyen elvárásokkal érkeznek. A kiállításon UV technológiánkat és a rugalmas, vízbázisú SurePress modelljeinket is bemutatjuk, amelyek mind az Esko RIP megoldást alkalmazzák. Mindezeken kívül egy új fejlesztéssel is találkozhatnak majd a látogatók a kiállításon, de ebben a szakaszban erről még korai beszélni.”

 

Az Epson csoportról
Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelő rendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.
A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 88 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében. http://global.epson.com/
Az Epson Europe vállalatról
Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu
Az Environmental Vision 2050 program    http://eco.epson.com/