Az Esko új fejlesztésekkel rukkolt elő

Az Esko új fejlesztésekkel rukkolt elő

Az Esko a piacvezető Automation Engine rendszerének egy igen jelentős képességekkel felvértezett új kiadását jelentette be, amelyben az első alkalommal érhető el az SaaS (Software-as-a-Service mozaikszó magyarra fordítva Szoftver, mint Szolgáltatás) az optimális teljesítményért.

 

„Csomagolási szakemberek tervezték csomagolási szakembereknek, az Automation Engine az évek során a prepress munkafolyamat automatizálás mércéjévé vált” mondta Jan De Roeck, az Esko stratégiai, ipar kapcsolatokért és marketingért felelős igazgatója. „Ez a legutóbbi kiadás nagy előrelépés az Automation Engine számára.

Bevezeti a felhőalapú telepítési lehetőséget és az intuitív új webalapú felhasználói élményt, amely biztosítja, hogy a leghétköznapibb felhasználó is hatékonyan kezdeményezhessen, kommunikálhasson és a csapatok között hatékonyan működhessen.

„Ez az új Automation Engine még hozzáférhetőbbé és könnyebbé teszi a prepress automatizálást, mind a tapasztalt felhasználók, és azon cégek számára is, akik csak most kezdik meg utazásukat az automatizálás területén. - mondta Jan. „A felhasználók bárhol és bárhonnan elérhetik a saját személyre szabott, védett munkafelületüket az új My WorkSpace alkalmazásban.” 

 

Azok számára, akik még nagyobb rugalmasságra vágynak, büszkén mutatjuk be új felhőalapú szolgáltatásunkat, amely minőségi, termelékenységi és konnektálási szempontból is új szintre emeli a nyomdai előkészítést.

 

"Az Automation Engine SaaS segítségével lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy élvezhessék a szabványosított munkafolyamatok működési előnyeit, miközben a felhőalapú számítástechnika szabadságát használják" – mondta. "Nem csak csökkenti az IT infrastruktúra terhelését és az ezzel járó fejfájást – például a kiszolgálókapacitás rugalmas fel- és leskálázását, a biztonságot, a biztonsági mentést, a garantált üzemidőt és a rendelkezésre állást –, hanem hozzájárul a működési termelékenység növeléséhez és a munkaállomások közötti munkavégzéshez is."

 

Az Esko Automation Engine egy automatizált munkafolyamat-megoldás, amely automatizálja a nyomdai előkészítési feladatokat, és integrálódik az üzleti rendszerekbe, ami felgyorsítja a folyamatot, és ami még fontosabb, csökkenti a hibaarányt és az emberi beavatkozás szükségességét.  Rugalmas, hogy megfeleljen az egyéni üzleti igényeknek, méretezhető és testre szabható az egyéni munkafolyamatok optimalizálása érdekében.

 

Az Automation Engine az nyomdai előkészítési folyamat dobogó szívévé vált." büszkélkedett az Esko termék igazgatója, Paul Land. „Ezzel az új kiadással a prepress szíve erősebben dobog, mint valaha.” A My WorkSpace alkalmazás csúcsán a következő generációs felhasználói élmény mellett az Automation Engine legújabb kiadása tartalmaz egy új „drop zone” funkciót, amely gyorsabbá és könnyebbé teszi a munkafolyamatok elindítását azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a munkafolyamatok keresését és kiválasztását, a fájlokkal való munkát, paraméterek szerkesztését - mindezt egy helyről.

 

A fájlok gyors és egyszerű megtekintése a részletesebb minőségellenőrzés érdekében most már egyszerű a böngészőalapú megtekintési eszközzel "- tette hozzá Paul." Míg az új Jobs and Products nézetek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan keressenek munkákat és eszközöket, hozzáférjenek fájlokhoz, megtekinthessék állapotukat és elindíthassák a feldolgozást egy kezelőfelületen belül.

 

"Az Automation Engine SaaS segítségével egyszerű hozzáférést és gyors telepítést teszünk lehetővé, csökkentve az informatikai támogatás szükségességét vagy a további működési költségeket.” - mondta Paul. „A SaaS-felhasználók egyszerűen online hozzáférnek a szoftverhez az új előfizetés-alapú modell segítségével, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jelentősen csökkentsék az informatikai karbantartás általános költségeit. A közös szoftverek különböző helyeken történő használata egyszerűvé válik, és a SaaS modell azt jelenti, hogy új frissítés vagy verzió kiadásakor már nincs szükség a legújabb szoftververziók letöltésére és manuális telepítésére az egyes számítógépekre."

 

Az előfizetői szolgáltatás egy egyszerű, rugalmas és átlátható szintalapú ár képzési modellel kiszámítható költségeket kínál az informatikai költségvetés tervezésében és kezelésében. 

 

"Az ár, beleértve a tárolási engedményt és a sávszélességi díjmentességet, az SaaS modell alacsony kezdő árat gyorsabb megtérülést garantál az ügyfelek számára" - mondta Paul. „Mivel az automatizálás és a kiszervezés révén az informatikai és a licenszelési költségek már csökkentek, ez rugalmas árazási modellt eredményez, ami megfelel az üzleti igényeknek, méretnek és növekedésnek.

 

Az Esko válaszul az ügyfelei által támasztott folyamatos kihívásokra kifejlesztette az Automation Engine SaaS-t, a korai tesztelők visszajelzései nagyon pozitívak voltak. " Az Automation Engine SaaS segítségével központosíthatjuk az erőforrásokat a szakértelem, a szoftver és a hardver terén, költség- és időmegtakarítást eredményez, és csökkenthetjük a működési kockázatokat is" - mondta Mark King, az Essentra Packaging részlegének műszaki vezetője. "Ezért ez nagyszerű időzítés, és pontosan egybevág az Essentra 2021-re és azon túlra vonatkozó stratégiájával."

 

Eközben Marybeth Foss, a Fortis Solutions Group senior vállalati nyomdai előkészítés tervezője méltatta a SaaS által csökkentett IT követelményeket. "A legnagyobb előny számunkra az emberi kéz nélküli informatikai telepítés és karbantartás volt" - mondta Marybeth. „ A felhőalapú ajánlat egyszerűsége azt jelenti, hogy képesek vagyunk építkezni és növekedni, de a hagyományos infrastrukturális szempontok és kihívások nélkül. Operatív mozgékonyságot és ideális felkészültséget biztosít a jövőre.”