Canon Océ Arizona 1300 síkágyas nyomtató

Canon Océ Arizona 1300 síkágyas nyomtató

A megnövelt termelési hatékonyságot elősegítve és a változatosabb felhasználás iránti piaci igényekre válaszolva megérkeztek Európába a Canon új Océ Arizona 1300 síkágyas nyomtatói közepes terhelésű grafikai gyártási folyamatokhoz.

 

A hat modellből álló Océ Arizona 1300 széria tökéletes választás évi 15.000 m² nyomtatás mennyiségig sőt ezekkel az eszközökkel óránként akár 52,8m² sebességgel nyomtat. Minden modellt az optimális használat és megbízhatóság jegyében terveztek meg. A vásárlók három 1,25m x 2,5m méretű, síkágyas GT modell (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) és három nagyobb, 2,5m x 3,08m síkágyas XT modell (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT) közül választhatnak.
Az új sorozatot azon vállalkozásoknak tervezték, akik készen állnak lecserélni első síkágyas vagy hibrid nyomtatóikat egy hatékonyabb, csúcsminőségű termékre, maximális működési idővel, miközben egy sokrétűen használható, szélesebb spektrumú médiát kezelő nyomtatót keresnek.

 

Új megoldások a maximális hatékonyságért

 

Az Arizona 1300 nyomtatók az első Océ síkágyas termékek, amelyek a hatékony működési idő teljes kihasználásáért LED fixálással rendelkeznek, így, ha készenléti állapotból is kell nyomtatniunk, nincs szükség megvárni, hogy az UV lámpák felmelegedjenek.
Az új szériával együtt megjelenik az Océ Arizona Xpert, egy innovatív szoftver, amely leegyszerűsíti és automatizálja a bonyolult feladatokat, a többrétegű és duplex alkalmazásokat beleértve, így szinte azonnal kezünkben tarthatjuk a kinyomtatott dokumentumokat. A szoftver érzékeli és tárolja a nyomtatásra kész fájlokat, így a későbbiekben gyorsabban és egyszerűbben nyomtathatunk hasonló fájlokat és biztosak lehetünk a hosszú távú hatékonyságban.
Mindezek mellett az új nyomtatók az első Canon síkágyas termékek Océ Távoli Eléréssel és folyamatos technikai segítséggel. A funkció segítségével nyomon követhetjük a tintafogyasztást és a nyomtatási mennyiséget, így lehetőség van egyedi üzleti igények alapján egyedi szolgáltatási szerződésekre.

 

Minden feladatot megold

 

Az Océ Arizona 1300 széria LED technológiája segítségével a nyomtatószolgáltatók szinte minden, a piacon fellelhető táblás vagy rugalmas nyomathordozót használhatnak, de a nehezebb nyomathordozók, mint a vászon, fa, csempe vagy üveg sem jelentenek akadályt. Az új modellekben található LED-UV tinták UL GREENGUARD Gold minősítésűek, tehát biztonságosan használhatók kényes zárt környezetben, iskolákban, kórházakban vagy akár üzletekben. A Canon kínálja az egyetlen síkágyas technológiát hagyományos és LED megoldásokkal, amellyel szinte minden nyomtatási feladat teljesíthető.

 

Az új síkágyas eszközök opcionális fotó cián (LC), fotó magenta (LM) színekkel, lakkal és fehér tintával, valamint továbbfejlesztett képpontelhelyezéssel, kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak, akár fényképészeti és képzőművészeti céllal is.

 

Azon felhasználók számára, akiknek célja a markáns és látványos megkülönböztethetőség, az Océ Arizona 1300 széria az Océ Touchstone szoftveres megoldással együtt igényes, akár 40 layeres dombornyomatokat is készíthetünk. A Roll Média Opcióval tekercses nyomathordozókat kezelhetünk, az optimalizált kigyártáshoz.

 

A folyamatos síkágyas innovációk évtizede

 

„Síkágyas nyomtatókon dolgozó ügyfeleink általában ugyanazzal a két problémával szembesültek: növelni szerették volna a hatékonyságot, de közben szolgáltatási portfóliójukat új üzleti lehetőségek reményében változatosabbá akarták tenni. Az új Océ Arizona 1300 széria bevezetésével többet, okosabban, gyorsabban és költséghatékonyabban nyomtathatnak ugyanazzal a nyomtatóval.” – mondta Wouter Derichs, a Canon Europe marketingigazgatója.

 

„Az elmúlt 11 évben a síkágyas fejlesztések élvonalában azon dolgoztunk, hogy olyan innovációkat mutassunk be a piacon, amelyek fejlesztik a hatékonyságot, a minőséget, és a nyomathordozók sokszínűségét, optimalizálják a nyomtatók üzemeltetésének teljes költségét és fokozzák a folyamatok automatizálását. Ez a termékszéria demonstrálja, hogy még mindig van hely újabb megoldások kifejlesztésére, amelyekkel a karbantartás és a teljes nyomtatási folyamat, a fájl előkészítésétől a nyomtatásig tovább tökéletesíthető, automatizálható.”

 

Derichs így folytatta: „Izgatottan mutatjuk be a piacon új szériánkat, amellyel vásárlóink új szintre emelhetik működésüket. 2007-ben egy síkágyas termékünk volt, most pedig az Océ Arizonával egy olyan átfogó síkágyas portfóliót ajánlunk, amelyben mindenki megtalálja a vállalkozása és igényei számára legmegfelelőbbet.”

 

 

Az Océ Arizona 1300 nyomtatók a Canon nemrég bővült síkágyas nyomtatókra specializálódott gyárában, a németországi Poingben készülnek és 2019. januártól elérhetőek a nagyközönség számára.

 

A Canon Inc. a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája a képalkotó technológiák és szolgáltatások világában. Stratégia központja a Canon Europe szervezet, amely tevékenységét 120 országra végzi, 18.000 munkatárssal, a Canon globális bevételeinek mintegy a negyedét termelve.
Az 1937-ben alapított Canon küldetése már 80 éve a képalkotás tökéletesítése. Erre irányulnak beruházásai és akvizíciói és növekedési céljai is. A fényképezőgépektől a kereskedelmi nyomtatókig és üzleti tanácsadástól az orvosdiagnosztikai technológiákig a Canon megoldásaival és termékeivel a felhasználók életét gazdagítja.
A cég mindennapi működését a Kyosei filozófia határozza meg: „Együtt élni és dolgozni a közös jóért”. A Canon Európában is a fenntartható üzleti növekedés jegyében működik, figyelve a környezet-terhelés minimalizálására saját és ügyfelei területén is.