Csatlakozzon az Antalishoz a Fespa Global Print Expo 2022-n!

Csatlakozzon az Antalishoz a Fespa Global Print Expo 2022-n!

Az Antalis bemutatja a legújabb fenntartható innovációit a vizuális kommunikáció terén és megünnepli a Coala márka 10. évfordulóját a FESPA-n, Európa vezető nagyformátumú nyomtatási szakkiállításán, amelyet 2022. május 31. és június 3. között Berlinben rendeznek meg.

 

A fenntartható vizuális kommunikáció

Az elmúlt 25 évben megháromszorozódott globális műanyaggyártással és az éghajlati kihívásokkal szemben a vizuális kommunikációs szektornak, amely a globális műanyag termelés 1%-át nyeli el, fel kell gyorsítania a környezetbarát feliratokra és kijelzőkre való átállást.


Annak érdekében, hogy megfeleljen a jogszabályok folyamatos változásának és a környezetvédelmi kérdések miatt egyre jobban aggódó fogyasztók elvárásainak, az Antalis elkötelezett amellett, hogy ügyfeleivel együttműködve egy egyszerű osztályozási mátrixot kínáljon, amely felméri az összes vizuális kommunikációs megoldás környezeti felelősségének szintjét, mint környezettudatos, hatékony alternatívák.


Az idei rendezvény alkalmával az új FESPA Sustainability Spotlight kezdeményezés prémium támogatójaként az Antalis bemutatja legújabb innovációit, amelyekkel támogatja az ágazatot az öko-átállásban és részt vesz az ágazat tájékoztatásában konferenciákkal az egész show alatt.

 

A COALA 10. évfordulóját ünnepli a FESPA-n

 

A Coala, a vizuális kommunikációs termékek vezető Antalis márkája a FESPA-n ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. 2012-ben, a FESPA Madridban való első bemutatása óta a Coala a nagy formátumok speciális márkájaként nőtte ki magát és Európa-szerte több, mint 10.000 szakember használja a márka termékeit. A 10 éves folyamatos innováció során a Coala körülbelül 200 termékből álló katalógust kínált papír, fólia, öntapadó, textiltermékek bemutatásával stb.. Minden típusú teret képes átalakítani.

 

Az Antalis megerősíti jelenlétét a belsőépítészet világában.A 2022-es Fespa során az Antalis bemutatja a Coala legújabb újdonságait a dekorációs terek díszítése terén, amelyek tökéletesen illeszkednek az építészek és belsőépítészek igényeihez:

• Coala  Interior Film:  természetes hatású öntapadó anyagok több, mint 450 különböző felülettel beltéri falakra, ajtókra, bútorokra
• Coala Windows Decor: dekorfóliák választéka ablakokhoz
• Coala Organza: prémium minőségű nyomtatható öntapadó textil üvegfelületekre
• Coala Ultimatt: új 130 és 150 g/nm tömegű tapéta , a legjobb ár-érték arányú tapéta a piacon
• Sanwill Ecoleather: PVC mentes műbőr anyag

 

Új trendek felfedezése a járműfóliázás terén

 

A járműfóliák piacának fellendülésével az Antalis kibővítette portfólióját ebben a szegmensben azzal, hogy - a megszokott kínálata mellett - a teljes Arlon termékcsalád forgalmazását is megkezdte, amely a jármű öntapadó fóliák piacán kulcsfontosságú gyártó.

Az Antalis ennek okán bemutatja új öntapadó fóliáit, amelyek gyors és egyszerű applikálást és eltávolítást tesznek lehetővé, beleértve:

• SLX+: az öntött fólia a FLITE technológiának köszönhetően gyors és könnyed felhordást biztosít még a karosszéria legbonyolultabb részein is.

• The Premium Color Change color: 20 divatos és szemet gyönyörködtető színből álló sorozat FLITE technológiával® a gyors, egyszerű telepítés, a kiváló áthelyezés és a tiszta eltávolíthatóság érdekében.

Xavier Jouvet, az Antalis International csoport marketing- és beszerzési igazgatója a következőket mondja: "A FESPA egyedülálló esemény a nagyformátumú nyomdászközösség számára. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy a környezettudatos magatartást ösztönözzük iparágunkban azáltal, hogy bemutatjuk termékeinket. Hozzáteszi: „Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megfeleljünk ügyfeleink magas elvárásainak a hatékony és továbbfejlesztett körforgásos gazdaságra való átállással kapcsolatban azáltal, hogy segítjük őket projektjeikhez környezetbarát alternatív megoldások kiválasztásában.”

 
Az Antalis szakemberei várják Önt a 25-A55 standnál!

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ