EskoWorld 2021, virtuális esemény tele programmal

EskoWorld 2021, virtuális esemény tele programmal

Az Esko bejelentette, hogy megkezdődött a regisztráció az EskoWorld technológiai kiállításra - az idei egyhetes virtuális esemény sok érdekes programmal büszkélkedhet látogatói számára. Az érdekelt felek már regisztrálhatnak az iparágvezető online eseményre.

 

Számos márka és csomagolási lánc integrált hardver- és szoftvermegoldásainak globális szolgáltatója bejelentette, hogy az online eseményre 2021. május 17. és 21. között kerül sor. A program a csomagolóipar digitális átalakítására összpontosít, lehetővé téve a vállalatok számára az átfogó digitalizálást, automatizálást és kapcsolódást.

 

"Az idei eseményhez létrehoztunk egy dedikált online platformot, és több mint 80 előadást, valamint személyes találkozókat terveztünk szakértői csapatunkkal" - magyarázza Melissa Plemen, Esko Inside Sales and Marketing Senior igazgatója. „Ezen a szűk egy héten át tartó eseményen egy asztalhoz ültetjük szakértőinket, hogy átfogó programot adjunk inspiráló beszélgetésekből és képzésekből, hogy segítsük ügyfeleinket a digitális érettség felé vezető úton. Idén vendégelőadónk Shane Snow, díjnyertes újságíró és bestseller író. Szellemes és intelligens előadásában eloszlatja a siker mítoszait, és felejthetetlen történeteket oszt meg az innovációról. "

 

Az EskoWorld széles körben ismert rendkívül vonzó képzési és oktatási szemináriumok széles köréről, valamint bőséges interaktív tanulási lehetőségeiről, amelyet látogatóinak kínál. Az esemény nemcsak értékes betekintést enged a legjobb gyakorlatokba, hanem platformként szolgál a vállalat számára a legújabb hardver- és szoftverinnovációk, valamint új termékfejlesztési tervek bemutatásához.

 

"Miután a 2020-as eseményt gyakorlatilag a járvány miatt rendezték meg virtuálisan" - magyarázza Plemen - hihetetlenül pozitív visszajelzéseket kaptunk az egész iparágtól. Ez világossá tette számunkra, hogy az EskoWorld-ot egy még nagyobb és interaktívabb virtuális eseménnyé szeretnénk tenni ebben az évben. Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk vásárlóinktól és partnereinktől, és reméljük, hogy a virtuális EskoWorld 2021 még több látogatónak kínál majd lehetőséget, hogy részt vegyen az adott vállalatuk számára releváns webes szemináriumokon és bemutatókon. És mivel minden előadást rögzítenek és azonnal megtekinthetőek, ez az esemény számos globális vásárlónk előtt is nyitva áll” - teszi hozzá.

 

„A csomagolási és címke iparnak számos kihívással kellett szembenéznie a Covid 19 járvány során, és egyértelmű, hogy a digitális átalakulás - az automatizálás és a kapcsolat az egész csomagolási és címke ellátási láncban - kulcsfontosságú a vállalatok számára a versenyelőny biztosításához és a boldoguláshoz ebben az úgynevezett „új normális” -ban - mondja Melissa Plemen. „Az EskoWorld valósággá teszi ezt a jövőképet, ügyfeleinknek biztosítva az üzleti teljesítményük jelentős javításához szükséges ismereteket, készségeket és betekintést.”

 

„Az EskoWorld virtuális eseményt rendkívül rugalmasan tervezték, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy kiválasszák, hogyan és mikor kívánnak részt venni a programban. Regisztrálhatnak annyi előadásra, amennyire csak akarnak, és megtekinthetik azon webináriumok felvételeit, amelyeken személyesen nem tudtak részt venni. Ezenkívül az előadások felvételei az esemény után akár egy évig is elérhetők” - magyarázza Melissa Plemen.

 

Összesen 86 műszaki előadás ismerteti a vállalat legújabb felhőtechnikai megoldásait, valamint a flexo nyomóformakészítés új hardverfejlesztéseit, valamint a legújabb grafikai, tervezési és nyomdai előkészítési szoftvereket.

 

Élő előadásokra naponta 8 és 17 óra között kerül sor.

 

Regisztráció: https://www.eskoworld.com