HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2019-ben 36. alkalommal hirdeti meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert

 

HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt.

 

A verseny alkalmat nyújt a magyar csomagolóipar fejlettségének, felkészültségének nemzetközi szintű megmérettetésére is, miután a verseny szervesen kapcsolódik a Csomagolási Világszövetség (WPO) WorldStar versenyéhez.

 

1. A verseny területe
A HUNGAROPACK 2019 két kategóriában kerül lebonyolításra:

I. Fogyasztói, valamint gyűjtőcsomagolás,
II. Szállítási csomagolás.

Nevezni csak a nevezési űrlap online kitöltésével lehet.


Az online nevezés beérkezéséről a szervező CSAOSZ Titkárság visszaigazolást küld.

 

A nevezések beérkezési határideje:
2019. május 17.

 

A pályázatokat neves szakértőkből és a különdíjakat felajánló szervezetek képviselőiből álló Bíráló-bizottság (zsűri) pontozással értékeli és ennek alapján ítéli oda a valamennyi bírálati szempontra a legtöbb pontot kapott 4-6 nevezésnek a HUNGAROPACK 2019 díjat továbbá a környezeti szempontból előremutató, a körforgásos gazdaság céljait leginkább megtestesítő megoldásért a HUNGAROPACK 2019 Fenntarthatósági a legkülönlegesebb tervezői egyéni ötletet, alkotómunkát takaró megoldásnak a HUNGAROPACK 2019 Ipari Kreativitás a csomagolás figyelemfelkeltő, eladásösztönző funkcióját leginkább kifejező pályázatnak a HUNGAROPACK 2019 Marketing a nyomdai előkészítési, nyomtatási, felületkezelési és továbbfeldolgozási szempontból kiemelkedő megoldásért a HUNGAROPACK 2019 Print az élelmiszerpazarlás, élelmiszerveszteség ellen újszerű és hatékony megoldást kínáló pályázatnak a HUNGAROPACK 2019 Save Food
díjakat, valamint a különdíjakat és az elismerő okleveleket.
A Bírálóbizottság a díjmegosztás jogát fenntartja.

 

A pályázók jogosultak arra, hogy a díjazott nevezésükkel a Csomagolási Világ¬szövetség WORLDSTAR csomagolási világversenyén – az ott meghatározott feltételek szerint – részt vegyenek. A nevezéssel kapcsolatos feladatokat és kötelezettségeket a díjnyertesek viselik.
A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére várhatóan 2019 októberében, a CSAOSZ által szervezett díjátadó keretében kerül sor.

 

Letölthető tájékoztató:
http://www.csaosz.hu/letoltesek/hp2019tajekoztató.pdf

 

A versennyel kapcsolatos bármilyen kérdésben készséggel ad felvilágosítást Pelczer Ágnes szervezőtitkár, illetve Nagy Miklós főtitkár.
Cím: 1113 Budapest XI., Bartók Béla út 152. VI. emelet 613. szoba
Telefon: 06 1 210 0107
E-mail: csaosz@csaosz.hu