imagePROGRAF PRO-6000

imagePROGRAF PRO-6000

A Canon Europe piacra dobja a professzionális felhasználásra tervezett imagePROGRAF PRO terméksorozat új, tintasugaras modelljét, a PRO-6000-est amellyel szélesformátumú, akár 60 colos nyomatok készíthetők. A 12-színű tintarendszernek köszönhetően az új modellel kiváló minőségben lehet fotókat nyomtatni, ráadásul a dual-roll kialakításnak köszönhetően párhuzamosan két tekercsre való nyomtatás is lehetséges. A PRO-6000 modell a Canon PRO terméksorozat kínálatában jelenleg a legnagyobb méretű tintasugaras nyomtató. Az új modell szeptember 1-ejétől lesz megvásárolható az európai, közel-keleti és afrikai térségben.

Folyamatosan kiváló minőségben nyomtat

Széles színterének köszönhetően a PRO-6000-esen tökéletes minőségben lehet fotós tartalmakat kinyomtatni, akár 60 colos, vagyis 152 centiméteres szélességben. E tulajdonsága révén a nyomtató kimondottan alkalmas kültéri vagy beltéri plakátok, poszterek vagy grafikák kinyomtatására. A nyomtató a Canon új LUCIA PRO nevű, pigmentalapú tintáját használja, egy új úgynevezett Chroma Optimiser festékkel, amely, a színhűségért, a megfelelő fényességért, a fekete színek valósághű reprodukciójáért, illetve a bronzolás megszüntetéséért felelős. A Canon egyedi bemenet-kimenet technológiái, valamint a Crystal-fidelity technológia használatának köszönhetően a fotók kinyomtatva is pontosan ugyanúgy néznek majd ki, mint amikor elkészítették őket. Ennek köszönhetően a nyomtató a profi fotósok és grafikus művészek magas elvárásainak is képes megfelelni.

Kimagasló hatékonyság és produktivitás

Az ugyancsak új fejlesztésnek számító multifunkciós tekercsrendszer lehetővé teszi, hogy egyetlen nyomtatóval két különböző típusú nyomathordozóra lehessen nyomtatni külön felhasználói beavatkozás nélkül. Ezen kívül a kéttekercses megoldás lehetővé teszi két különböző típusú fekete tinta veszteségmentes használatát, illetve az automatikus tintaváltást a különböző nyomathordozók igényei szerint. "Az imagePROGRAF PRO terméksorozat modelljei optimális egyensúlyt biztosítanak a nyomatok minősége és a produktivitás között. A nyomathordozók hatékony kezelése és a nagysebességű, folyamatos nyomtatás képessége ma már alapvető követelmény mind a bérnyomtatást, mind pedig a saját célú nyomtatást végző ügyfeleink számára. Képalkotással foglalkozó vállalatként megértjük, hogy a profi fotósok és grafikus művészek számára a színhűség és a finom részletek megjelenítésének képessége kiemelten fontos. Számukra a 12-színű tintarendszer olyan lenyűgöző minőséget tud biztosítani, amelyet versenytársainknál nem tudnak elérni"- mondta el Hiroaki Shirakawa, Canon Europe szélesformátumú

 

A Canon Europe-ról
A Canon Inc. a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája a képalkotó technológiák és szolgáltatások világában. A Canon Europe a világ120 országában van jelen, és hozzávetőlegesen 19 000 alkalmazottat foglalkoztat az EMEA régióban, mely a Canon globális bevételének közel harmadát adja minden évben. Az 1937-ben alapított Canon már 80 éve vezető pozíciót tölt be a képek világában és folyamatosan arra ösztönözi az embereket, hogy újragondolják mi mindenre lehetnek képesek a képalkotáson keresztül. A Canon megoldásaival és termékeivel a felhasználók életét gazdagítja, legyen szó magán- vagy üzleti felhasználásról a kameráktól a nyomtatókon keresztül az üzleti tanácsadásig vagy orvosdiagnosztikai eszközökig. A cég mindennapi működését a Kyosei filozófia határozza meg, melynek lényege együtt dolgozni a közjóért.
További információ a Canonról: http://www.canon.hu és https://www.facebook.com/hivatalosCanonMagyarorszag/