Innovációs Hét a Heidelbergnél

Innovációs Hét a Heidelbergnél

Mindig egy lépéssel előrébb - ez a Heidelberger  legújabb innovációs hetének mottója. Ez a virtuális ügyfélrendezvény a vállalat Wiesloch-Walldorf-i telephelyén kerül megrendezésre 2021. október 13. és 15. között.

 

A program minden nap közép-európai idő szerint 9 órakor kezdődik egy-egy élő beszámolóval, amely a következő témákra összpontosít - az első napon a csomagolási nyomtatás, majd a második és harmadik napon a digitalizáció és a diverzifikáció következik. Az eseményt a Wiesloch-Walldorfban található, újratervezett Print Media Centerből közvetítik, ahol a bemutatják legújabb ofszet- és digitális technológiáit a kereskedelmi, csomagolási és címkézési piaci szegmensek számára.

 

"Felgyorsítjuk az intelligens digitalizálási megoldások fejlesztését, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek" - mondta Ludwig Allgoewer, a Heidelberg globális értékesítési és marketing vezetője. "A 2021-es Innovációs Héten ismét bebizonyítjuk, hogy technológiai vezetőként - mindig egy lépéssel a fejlesztések előtt járva - a jövőbeni üzleti sikerek biztosítását célozzuk meg ügyfeleink számára" - teszi hozzá.

 

A lekérhető videók új üzleti ötletekhez kapcsolódó innovációkat mutatnak be.

 

A résztvevők videóklipeket tekinthetnek meg, hogy a Heidelberg jelenlegi portfóliójából származó technológiákról a számukra szükséges konkrét információkat megkapják. Az egyik videó például bemutatja a Heidelberg Plus-t, a Heidelberg ökoszisztéma új belépőportálját. Egy egyszeri regisztrációval az ügyfelek számára megnyílik a Heidelberg teljes világa, így kezelhetik a céggel való üzleti kapcsolataikat, és hozzáférhetnek a vállalat összes szolgáltatásához. További klipek mutatják be, hogy az ügyfelek hogyan lehetnek sikeresek a Speedmaster CX 75-vel a címkenyomtatás növekvő piacán, és hogyan válhatnak versenyképesebbé a digitális nyomtatáson alapuló új felületkezelési lehetőségek segítségével. Az egyik videó betekintést nyújt abba, hogy a Performance Advisor Technology (PAT) automatizált tanácsadó eszköz a mesterséges intelligencia segítségével hogyan segíti a nyomdai folyamatok optimalizálását, míg egy további klip a távoli hozzáférések előnyeire összpontosít, amelyek elsődleges célja a gép rendelkezésre állásának növelése.

 

Az ügyfélprofilok hangsúlyozzák a Heidelberg digitalizációs megoldásaiban rejlő üzleti potenciált


A kereskedelmi, csomagolási és címkézési piaci szegmensekből származó nemzetközi ügyfelek példái az idei virtuális bemutatók további középpontjában állnak. A vállalkozók részletes profilokban mutatják be nyomdájukat, és bemutatják, hogyan javították teljesítményüket és mindenekelőtt versenyképességüket azáltal, hogy a Heidelberg legújabb innovációit használták vállalatuk digitalizációjának előmozdítására. A profilok között szerepelnek az új, univerzális Speedmaster CX 104 nyomdagép, a korszerű robottechnológiával ellátott, nagymértékben automatizált Stahlfolder P-Stacker és a Versafire digitális nyomtatási rendszerek sikeres felhasználói, amelyek rendkívül rugalmasan alkalmazhatók, különösen a felületkezelésben. Más profilok olyan nyomdaipari vállalatokra összpontosítanak, amelyek a Heidelberggel kötött előfizetési megállapodásnak köszönhetően növelték termelékenységüket, valamint olyan ügyfelekre, akik a Prinect munkafolyamat segítségével digitalizálták és így automatizálták folyamataikat.

 

"Az ügyfélprofilok izgalmas és hiteles betekintést nyújtanak abba, hogy a nyomdák az elmúlt 18 hónap során a Heidelberg által bevezetett innovációk használatával minden piaci szegmensben érezhetően termelékenyebbé váltak, és hogy a digitalizációnak köszönhetően hogyan tették hatékonyabbá és költséghatékonyabbá a folyamatokat" - magyarázza Allgoewer.

 

Beszélgetések a Heidelberg szakértőivel, videomédiatár és ingyenes regisztráció

 

Az online programhoz kapcsolódóan a meglévő és potenciális ügyfelek a rendezvény minden napján időpont egyeztetés nélkül kapcsolatba léphetnek az érintett Heidelberg szakértőkkel.

 

A Heidelberg videomédiatár minden olyan résztvevő számára elérhető, aki az Innovációs Hét 2021-en további információkhoz kíván jutni. A számos széles körű témát és számos Heidelberg-terméket lefedő videók bármikor elérhetők, és a rendezvény után is megnézhetőek. Emellett a könyvtárban az összes online Innovációs Hét előadásának felvételei is megtalálhatók lesznek. A rendezvény angol nyelven zajlik, de az összes előadás feliratozott változata további hét nyelven (francia, német, olasz, japán, portugál, orosz, spanyol, francia, német és olasz) is elérhető lesz.

 

Online regisztráció az Innovációs Hétre: https://innovationweek.heidelberg.com/en/

 

Forrás: www.heidelberg.com