Kinevezés a Xeroxnál

Jacques-Edouard Guedent nevezték ki a Xerox ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé A Xerox Jacques-Edouard Guedent nevezte ki a munkahelyi megoldásokat biztosító technológiai vállalat ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé, amely pozíciót már 2020. szeptember vége óta ideiglenesen betölt.

 

Közvetlen felettese John Visentin, a Xerox ügyvezetője és alelnöke. „Jacques-Edouard lesz felelős a Xerox „go-to-market” csapataiért Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, így feladatai közé tartozik, hogy a Xerox teljes termékportfólióját, szolgáltatásait és szoftvereit új és izgalmas ügyfelekhez és partnerekhez juttassa el” – mondta Visentin. „Az ő alapos tudása az ügyfelek igényeiről, illetve a régióbeli hosszútávú kapcsolatai segítik majd a teljesítmény javulását és az erőteljesebb növekedést.”

 


Gueden már 32 éve a vállalat munkatársa, karrierje során különböző vezető pozíciókban dolgozott az értékesítés és a marketing területén, egyre növekvő felelősséggel. Legutóbbi pozíciójában Franciaország, Belgium és Luxemburg elnöke volt, előtte pedig az EMEA Business Operations and Marketing vezető alelnökeként tevékenykedett.

 


„Ahogy bővítjük portfóliónkat és képességeinket, az EMEA térségen belül arra összpontosítunk, hogy növeljük a Xerox meglévő és új technológiáinak ismertségét
és bevételeit, ideértve a szoftvereket, a finanszírozást és az olyan újításokat, mint a 3-D fémek és az ipari dolgok internete” – mondta Gueden. „Már várom, hogy
vezethessem a csapatot és jelentős eredményeket érjünk el a Xerox ügyfelei és partnerei számára.”

-----

Xerox
A Xerox könnyebbé teszi a mindennapi munkavégzést. Egy olyan munkahelyi megoldásokat biztosító technológiai vállalat vagyunk, amely szoftvereket és hardvereket készít és integrál kis- és nagyvállalati környezetbe. Mivel az ügyfelek az információk digitális és fizikai platformon keresztüli kezelésére törekszenek, így a Xerox zökkenőmentes, biztonságos és fenntartható élményt nyújt számukra. Legyen szó akár a fénymásoló, az Ethernet vagy a lézernyomtató feltalálásáról, a Xerox már régóta a modern munkahelyek megteremtésének az úttörője. Tudjon meg többet innovációnkról a xerox.com weboldalon.


A Xerox Magyarország Kft. több mint 25 éve kezdte meg működését hazánkban. A közép-kelet-európai országokat tömörítő CIT régió szerves része, továbbá a piac meghatározó szereplője. A magyar leányvállalat elsődleges profilját a gép-, kellékanyag- és papír-kereskedelem mellett a magas színvonalú üzemeltetési- és szervíz szolgáltatások, illetve az innovatív dokumentumkezelési megoldások képezik.