Kíváló évet zárt a Fedrigoni csoport

Kíváló évet zárt a Fedrigoni csoport

1760,2 millió euró árbevétel, 250 millió Ebitda. A tendencia megkülönbözteti a vállalat mindkét üzletágát, a címkéket és a prémium öntapadós megoldásokat, valamint a luxuscsomagolásokhoz és egyéb kreatív megoldásokhoz használt speciális papírokat.

 

"Nagyon intenzív év volt - jegyzi meg Marco Nespolo, a Fedrigoni csoport vezérigazgatója -, de sikerült határozottan folytatni stratégiai tervünket, és biztosítani az üzlet folytonosságát, hűek maradva az ügyfeleknek tett kötelezettségvállalásokhoz, köszönhetően a folyamatokba, a raktározásba és a szállításba való megelőző beavatkozásnak, hogy szembenézzünk a folyamatos egészségügyi vészhelyzettel, a nyersanyaghiánnyal és azok áremelkedésével. A kiváló eredményeket tekintve, különösen az elmúlt 12 hónapban (2021. március - 2022. március), az ukrajnai háború miatti feszültségek ellenére továbbra is optimisták vagyunk a jövővel kapcsolatban."

 

Folyamatos növekedési pálya, amely a csoportot a boros címkék és a luxuscsomagolásokhoz használt speciális papírok első számú szállítójává és az öntapadós anyagok harmadik szállítójává tette a világon, 27 országban 4500 alkalmazottal, 52 termelési központtal, vágással és forgalmazással, valamint 25 000 termékkel, amelyhez hozzá kell adni a kizárólag a nagy divat- és luxusmárkák számára megvalósított több ezer megoldást.

 

A Fedrigoni számára most az a kihívás, hogy a fenntartható és innovatív növekedés útján haladjon tovább az öt alappillérre épülő terv folytatásával: Egyre megkülönböztetőbb kínálat prémium termékekkel, hatékony és exkluzív kapcsolat minden egyes ügyféllel, kiválóság a termelésben és a raktározásban, az emberek fejlesztését célzó befogadó környezet megteremtése, valamint a földrajzi terjeszkedésre és a kínálat diverzifikálására összpontosító felvásárlások a címkék és az öntapadós prémium anyagok, a luxuscsomagolás és más kreatív megoldások világában.

 

www.fedrigoni.com