Manroland Sheetfed vezetői csapatbővítés

A Manroland Sheetfed GmbH kinevezte Bernhard Schaaf urat a felső vezetõi csapatba, a nagy formátumú nyomógép részleg vezetõjének, mely a cég németországi központjában található.

 

Schaaf úr  a Heidelberg Nyomdagépgyár (HD) nagy formátumú vezetője volt az elmúlt 14 évben. A HD tavaly bejelentette, hogy beszünteti a nagy formátumú nyomdagépgyártást.

 

Rafael Penuela, a Manroland Sheetfed GmbH vezérigazgatója:

"Örömmel üdvözöljük Bernhard Schaafot vezetői csapatunkban. A ROLAND 900 Evolution tavaly nyári bevezetése egybeesik a nagy formátumú gépek iránti kereslet növekedésével a csomagolási alkalmazásokban. Schaaf úr ismerete, tudása az ágazatról, a tökéletes időzítés csapatunk megerősítéséhez valamint a Manroland ikonikus nagy formátumú nyomógépének legújabb megjelenésével ”.

 

 Bernhard Schaaf:

"Az elmúlt években a Manroland Sheetfed-et a pénzügyi stabilitás, a technológiai innováció, a lendület és az elkötelezettség jellemezte. A ROLAND 900 Evolution nyomógép nemrégiben 2020-ban indított bemutatása demonstrálja a vállalat ambícióit és lehetőséget ad nekem arra, hogy feltárjam a további fejlődési irányokat ebben a  rendkívül fontos ágazatban ”

 

 

Megjegyzés

A Manroland Sheetfed nem tudta volna jobban időzíteni  nagy formátumú nyomógép következő generációjának bemutatását. A cég nagy formátumú hírnevét a márka rajongói jól ismerik, és a HD szektorból való távozása tátongó lyukat hagyott az egyre növekvő piaci szegmensben. Okos lépés volt Rafael Penuela vezérigazgató részéről a HD "Mr Large Format" szakemberének felvétele. A rendkívül elismert ROLAND 700 Evolution 2016-os bevezetését követően a tavaly bemutatott ROLAND 900 Evolution sorozat egyaránt tele van technológiai varázslatokkal. És természetesen a legendás ROLAND minőség mellett.

 

A Manroland Sheetfed-ről:
A Manroland Sheetfed a világ egyik vezető ofszet nyomógép- valamint ahhoz kapcsolódó kiegészítő technológiák gyártója. 1871-ben alapították, így az egyik legrégebben fennálló nyomógépgyártó a világon. A cég saját leányvállalatokkal rendelkezik több mint 40 országban.
A Manroland név a világ nyomdászai számára a kiváló minőség és megbízhatóság szinonimája. A Manroland Sheetfed a magánkézben lévő Langley Holdings plc brit mérnöki csoport tulajdona.

 

Forrás: https://www.manrolandsheetfed.com/hu-HU/a-manroland-sheetfed-felveszi-a-hd-s-mr-large-format-urat