Canon imagePROGRAF TZ-30000

Nagyvolumenű, nagy felbontású nyomtatás az új Canon imagePROGRAF nyomtatókkal

Canon imagePROGRAF TZ-30000 sorozat

 

A szűk határidők mellett dolgozó gyors tempójú vállalkozások számára az új Canon imagePROGRAF TZ-30000 sorozat a nagy sebességű nyomtatást, megannyi fejlett funkcióval ötvözi a folyamatos termelékenység és hatékonyság érdekében. A kiváló hordozókezeléssel és nagyszerű alkalmazások tárházával, köztük CAD / GIS rajzok, látványtervek, térképek és poszterek előállításának lehetőségével ez a robusztus nyomtató ideális választás az építészeti, a mérnöki, az építőipar, a gyártás, valamint a professzionális nyomtatási szolgáltatók és fénymásoló üzletek számára. A még hatékonyabb munkafolyamatok elérésének érdekében a multifunkcionális imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 a nyomtatót egy precíziós szkennerrel integrálja egyetlen eszközzé.

 

Maximális teljesítmény minimális állásidő

 

Ez a négy A1 CAD oldal / perc sebességgel nyomtató legújabb modell a leggyorsabb az imagePROGRAF sorozatban. A 700 ml-es nagy kapacitású tintatartályokkal és a két tekercses adagolással maximalizálja a termelékenységet és minimalizálja az állásidőt. Kényelmesen kezeli a havi 300 - 500 négyzetméter közötti terhelési mennyiséget, támogatva a Direct Print Plus munkafolyamat-kezelő szoftverrel, és egy nagy kapacitású lerakóval, amely akár 100 A0 tárolására alkalmas.

 

A maximális termelékenység érdekében úgy tervezték, hogy ez a nyomtató „hot swap” hordozótekercsekkel és tinta tartályokkal rendelkezik, ezzel kategóriájában az első rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtatás közben feltöltsék a médiát és a tintát. Az intelligens tekercsadagoló a hordozó betöltéséből fakadó hibákat megszünteti; a felhasználó egyszerűen beteszi a tekercset az adagolóba, a többit pedig a nyomtató elvégzi. Attól a pillanattól kezdve, hogy a nyomtatás gombra kattintanak, az első A1 CAD nyomtatás 19 másodpercen belül a felhasználó kezében lehet.

A CPP nyomtató meghajtó és a CPP Publisher Select munkakilövő alkalmazás segítenek a hatékony nyomtatásban, csökkentve a nyomtatási hibákat, a nyomtatás előtt figyelemmel kísérve a hordozó szélességét és a rendelkezésre álló mennyiségét.

 

Kivételes Canon nyomtatási minőség

 

Az új nyomtató a Canon kiváló LUCIA TD tintatechnológiáját alkalmazza, amely kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé a CAD rajzoktól a térképeken át a plakátokig sokféle bevonatos és bevonat nélküli hordozón. A finom fekete vonalak és szövegek világosan és minimális szőrösödéssel reprodukálhatók még bevonat nélküli hordozókon is. Ezenkívül a tinták időjárásállósága miatt az élénk színek nem halványulnak el, még akkor sem, ha olcsó, normál tintasugaras papírt használunk.

 

Fejlett dizájn és biztonság

 

Helytakarékos, ergonomikus tervezés azt jelenti, hogy az olyan műveletek, mint a tintatartály és az hordozótekercsek cseréje az imagePROGRAF TZ-30000 elülső oldaláról történik, miközben az elkészült nyomatokat is a készülék tétjéről gyűjthetök össze.

Az MFP Z36 modell még nagyobb funkcionalitást kínál kisebb alapterületen, köszönhetően a kiváló minőségű, többfunkciós szkenner kettős LED fényforrásos rendszerének. Ez az MFP modell könnyen telepíthető és különösen alkalmas kisebb irodaterületekre. A nagy állítható pozíciójú érintőképernyő, könnyen használható előnézeti funkciókkal és gazdag képszerkesztő képességgel.
Az optimális biztonság érdekében minden fájladat törölhető a merevlemezről, miután minden nyomtatási feladat befejeződött, és az opcionális PIN-kód és az interfész biztonság felhasználható az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

 

 

 

Komment az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat bevezetéséhez, Junichi Wachi, a Canon Europe LFP EMEA igazgatója:

 

“Az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat fejlesztése során számos tipikus problémát kívántunk megoldani az alsó kategóriájú LED-plotterek felhasználói számára. Ez a teljes funkcionalitású nyomtató biztosítja a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkenti a széles formátumú nyomtatási időt, és segíti az ügyfeleket a legszigorúbb határidők teljesítésében. Biztos vagyok benne, hogy az imagePROGRAF családnak ez a legújabb tagja emeli a mércét az ügyfelek számára, és megfelel minden olyan vállalat növekvő igényeinek, amelyek korszerű, problémamentes szélesformátumú nyomtatásra van szüksége.”

 

Az új imagePROGRAF TZ-30000 és imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 2021 májusától kapható lesz a Canon csatorna partnereitől. További információkért kérem látogasson el honlapunkra. https://www.canon.hu/business-printers-and-faxes/plotters/

 

 

Canon imagePROGRAF TX sorozat

 

A CAD, GIS és a poszternyomtatást a termelékenység újszintjére emeli a Canon Europe által ma bejelentett öt új modellel, amely leváltja a sikeres imagePROGRAF
TX sorozatú széles formátumú nyomtató családot: a 24 hüvelykes TX-2100, 36 hüvelykes TX-3100 és 44 hüvelykes TX-4100, valamint a multifunkcionális TX-3100 MFP Z36 és TX-4100 MFP Z36. Ezek az új, nagy sebességű, nagy kapacitású, többcélú eszközök páratlan nyomtatási minőséget, továbbfejlesztett médiakezelést és fejlett biztonságot nyújtanak egy a már megszokott munkafolyamat mellett, ideálisak építészeti, mérnöki és építőipari (AEC) vállalkozások, kiskereskedelmi üzletek és házon belüli nyomtatási központok számára.

 

A termelékenység új szintje

 

Akár élénk, jó minőségű plakátokról, akár nagy felbontású CAD rajzok több példányú előállításáról van szó, az új imagePROGRAF TX sorozat egy gombnyomással, akár margó nélküli, nyomatokat készít, számítógépről, vagy közvetlenül USB-meghajtóról. A gyors bekapcsolási idő és a gyors feldolgozás kiküszöböli a késedelmes munkavégzést, és a folyamatos, nagy sebességű nyomtatás, akár 3,2 oldal / perc sebességgel, utófeldolgozás szükségessége nélkül garantálja a termelékenységet.

 

Az egyszerű használat érdekében úgy tervezték, hogy amikor a papírtekercset az imagePROGRAF TX nyomtatóba helyezi, a nyomtató automatikusan érzékeli a hordozó típusát és szélességét, és az intuitív kezelőpanel 4,3 hüvelykes érintőképernyőjével egy pillanat alatt pontos médiainformációkat nyújt.

Nagy mennyiségű munka esetén a két tekercses opció, amely menet közbeni tekercs cserét biztosít, és a nagy kapacitású tintatartályok, akár 350 méter folyamatos nyomtatást eredményeznek, ugyanazon média két különböző méretű tekercséről, vagy ha szükséges, váltani fognak két tekercs különböző média típusai között. Az opcionális, nagy kapacitású, elülső elhelyezésű lerakó akár 100 A0 nyomatot képes fogadni, és helytakarékosság igénye miatt könnyen eltüntethető, amennyiben nem használja.

 

Precíz nyomtatás, élénk színek

 

Az új imagePROGRAF TX sorozat, megőrizve hírnevét páratlan a nyomtatási minőség terén, a Canon nyomtatófej és az ötszínű, teljesen pigment alapú LUCIA TD festékek biztosítják, hogy finom vonalak, tűpontos szöveg és élénk színek jelenjenek meg még normál papíron is - ideálisak a nagy pontosságú CAD rajzokhoz és poszterekhez. A kültéren használt nyomatokhoz a tinták kiváló időjárásállóságot biztosítanak, és a Canon vízálló hordozóival együtt tökéletes megoldást adnak.

 

Szkennelés és nyomtatás

 

A gyors, hatékony szkennelés és nyomtatás érdekében a multifunkciós imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 és TX-4100 MFP Z36 modellek egy újonnan kifejlesztett, könnyű Z36 szkennert alkalmaznak, amely SingleSensor ™ technológiát használ ezzel az újítással időt takarít meg, hisz pontos, egyenletes szkennelést végez teljes szélességében, illesztés és kalibrálás nélkül.

 

Junichi Wachi, a Canon Europe LFP EMEA igazgatója: „Az eredeti imagePROGRAF TX sorozat tagjai eddig is rendkívül népszerűnek bizonyultak az ügyfelek körében. Most, hogy növekszik az igény a gyors és rugalmas igény szerinti nyomatok előállítására, ezt az újonnan fejlesztett szériát optimalizálták az ügyfelek változó igényeinek megfelelően, kiemelkedő termelékenységi jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik a plakátok és a CAD / GIS rajzok gyorsabb és hatékonyabb nyomtatását. Biztosak vagyunk abban, hogy az új imagePROGRAF TX sorozat olyan modelleket kínál, amely megfelel minden vállalkozás mindennapi széles formátumú nyomtatási igényeinek. "

 

Az új imagePROGRAF TX sorozat a Canon közvetlen értékesítési szervezetén és csatornapartnerein keresztül érhető el 2021 márciusától. Az imagePROGRAF TX sorozatról további információt honlapunkon talál:

www.canon.com