Négy hét múlva kezdődik a Fespa Global Print Expo 2022 Berlinben

Négy hét múlva kezdődik a Fespa Global Print Expo 2022 Berlinben

Négy hét múlva kezdődik a FESPA Global Print Expo és az European Sign Expo 2022 a Messe Berlinben, Németországban. Minden készen várja, hogy újra mozgásba hozza a különleges nyomtatási vállalkozásokat. A kiállítás mentesül minden COVID korlátozásoktól.

 

Jelenleg 340 nemzetközi beszállítóval kötöttek szerződést a kiállításra, köztük számos olyan kulcsfontosságú iparági szereplővel, akik 2021-ben nem tudtak részt venni, így újra köztük lesz az Epson, a Fujifilm, a HP, az MHM és az M&R.

 

Michael Ryan, a FESPA Global Print Expo vezetője így nyilatkozott: "Az izgalom egyre nő, ahogy közeledünk a kiállításhoz, és a közelmúltban érkezett a pozitív hír, hogy minden COVID-korlátozás feloldásra kerültek a német helyszíneken, ez újabb erős kiállítói érdeklődésre adott okot. A 340 megerősített kiállítóval a tavaly Amszterdamban jelenlévő cégek számának csaknem kétszeresével nyitjuk meg a kiállítást, így a látogatók biztosak lehetnek abban, hogy megtalálják azokat a termékeket és üzleti megoldásokat, amelyekre szükségük van a fellendüléshez és növekedéshez."

 

Számos kiállító új technológiák és fogyóeszközök bevezetését jelzi, többek között: a Jeti Tauro H3300 HS LED hibrid tintasugaras nyomtató és az Avinci CX3200 festékszublimációs nyomtató az Agfától; PVC-mentes, digitálisan nyomtatható csomagolófólia az Avery Dennisontól; a GTXPro, a Brother GTX ipari direkt ruházati nyomtatóinak új terméke; az EFI új belépő szintű ipari textilnyomtatója, a Reggiani Terra Silver; és a Mimaki 330-as sorozatú széles formátumú tintasugaras nyomtatói.

 

A Durst, a Canon, az EFKA, a Fujifilm és még sokan mások is jelezték, hogy a kiállításon új termékeket és technológiai frissítéseket jelentenek be.

 

A látogatókat átfogó élő rendezvényprogram várja, beleértve a teljesen új Sustainability Spotlight konferenciaterületet és a Associations Pavilion alkalmazásbemutatót, valamint a Printeriors belsőépítészeti rendezvényt és a Wrap Masters járműfóliázási eseményt.

 

A német rendezvényiparra vonatkozó COVID-korlátozó intézkedéseket 2022. április 1-jétől feloldották, így a berlini FESPA-rendezvények a látogatói létszám vagy sűrűség, a társadalmi távolságtartás és az arcmaszk viselésének korlátozása nélkül rendezik meg.

 

A rendezvények a 3G-szabályoknak megfelelően nyílnak meg, ami azt jelenti, hogy minden olyan résztvevő számára engedélyezett a belépés, aki igazolni tudja, hogy vagy be van oltva, vagy nemrégiben gyógyult meg a COVID-19-ből, vagy közvetlenül a rendezvényre való megérkezése előtt negatív lett a vírustesztje.

 

A látogatók a Messe Berlin csarnokaiban fokozott higiéniai rendszerre és kiemelkedő kézfertőtlenítő berendezésekre is számíthatnak. A fizikai érintkezési pontok csökkentése érdekében a látogatókat arra ösztönzik, hogy a belépési kártyájukat a telefonjukon tartsák.

 

"A COVID-19 korlátozások nélkül és első osztályú kiállítói kínálattal visszatérhetünk ahhoz a teljes körű élményhez, amelyet a nyomtatási és reklámszakemberek elvárnak egy FESPA-rendezvénytől" - zárta Michael Ryan. "A közösségünkben az élő rendezvények iránti hangulat élénk, és ez az előzetes regisztrációban is tükröződik.  A hangulat kiváló, az innováció és a kapcsolatteremtés iránti étvágy erős, és alig várjuk, hogy lendületet adjunk a nyomtatás fellendülésének"."

 

www.fespa.com