Ricoh ipari tintasugaras technológia

Ricoh ipari tintasugaras technológia

A  professzionális  nyomdák  profitálhatnak  a  Ricoh tintasugaras nyomtatási technológiája által biztosított termelékenységből és rugalmasságból. A tekercses digitális nyomdagépet és a Tecnau által biztosított kötészeti lehetőségeket is bemutató virtuális rendezvényre kerül sor május 27-én a Spring Forwardon.

 

Az  élő  demonstrációban  központi  szerepet  kapnak  az  előnyök  és  hasznos  tulajdonságok, amelyeket  egy Ricoh Pro™VC70000nyomdagéppel  demonstrálnak  és  a  Tecnau  inline  és nearline kötészeti megoldásait is bemutatják. Eef de Ridder, Vice President, Ricoh Graphic Communications, Ricoh Europe, véleménye szerint: “A koronavírus visszaszorulása utáni világban, ahol csökken a nyomdaipari gyártási igény, új lehetőségek nyílnak meg az offszet nyomtatáshoz szükséges időintervallum és aközött,ami a digitális nyomtatófejjel történő nyomtatáshoz ideális.

 

Az ipari tintasugaras technológia tökéletesen illik a helyzethez termelékenység, rugalmasság, minőség és költséghatékonyság terén, lehetővé téve  a  nyomdáknak,  hogy  kihasználják  a  növekvő  lehetőségeket.  Az  ezt  lehetővé  tevő leghatékonyabb folyamatokhoz gyors és rugalmas kötészeti megoldások szükségesek, ezért az innovációt  előrehajtó  vállalati  filozófiánk –a  HENKAKU –jegyében  partnerségre  léptünk  a Tecnau-val,és így bemutathatjuk a nyomtatás és kötészet jövőjét.

 

 A “rugalmasság”-ra terelődik a figyelem,  mivel  a  tradicionális  korlátok,  amik  korábban  a  tekercses  adagolású  nyomtatást jellemezték kezdenek eltűnni a Ricoh és a Tecnau technológiai összefogásának köszönhetően.”Az élő bemutató 90 perces lesz. Az eseményt május 27-én, Közép-európai idő szerint 10 (US ET szerint 11) órakor rendezik meg, egyszerre a Tecnau Experience Center-ből (TEC) és a Ricoh European and American Customer Experience Centres-ből (CECs).Az  európai  demonstráción  8  perszonalizált, autóipari brossúrát nyomtatnak 250g/m2 tömegű Fedrigoni Symbol Satin papírra egy Ricoh Pro VC70000-el.Az  amerikai  demonstárció  alattegy  228  oldalas  A4-es  formátumú  Bianchi  kerékpárkatalógust nyomtatnak 90g/m2 és 200g/m2 tömegű G-Print alapanyagra szintén a Ricoh Pro VC70000-el. Mindkét bemutatóban, a perszonalizált autóipari brossúrát a Tecnau Revolution 50 széria fogja feldolgozni és a Tecnau Stack 1212 B2 méretű vágógép végzi a nyomtatási utómunkálatokat.

 

Majd újra, mindkét bemutatón az A4-es méretű kerékpár-katalógust a Tecnau Libra 800könyvkötő egységgel  készítik  el,  amely  támogatja  a  Datamatrix  kódokat  is,  melyek  nyomon  követik  a termelést  és  csökkentik  a  felhasználó  munkaterhelését  is.  A  Datamatrix  kódok  a  Libra  800-zalkombinálva támogatjáka  maximális  termelékenységet  és  a  nyomtatási  folyamatok  gyors beállítását. A Ricoh ProVC70000 digitális nyomdagép költséghatékony és megbízható működést a RICOH ProcessDirector, RICOH TotalFlow BatchBuilderésUltimate Impostripszoftveres megoldások is támogatják.  

 

Ezek  a  szoftverek  biztosítják  a  munkafolyamatok  tervezhetőségét,  a  hatékony projekt-menedzsmentet és az összetettebb feladatok esetén is egyszerűséget és átláthatóságot biztosítanak.

 

A Ricoh-ról
A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak. Az összegyűjtött tudással és az elmúlt 85 évben fejlesztett szervezeti képességekkel a Ricoh az egyik vezető szolgáltatóvá vált a dokumentum menedzsment, IT szolgáltatások, kommunikációs szolgáltatások, ipari és kereskedelmi nyomtatás, digitális kamerák és ipari rendszerek területén. A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2021. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1682 milliárd japán jen volt (körülbelül 15,1 milliárd USD).