SZÍNPÁROK

Dobd fel design terveid egyedi színpárosításokkal! Légy egyedi, izgalmas és merész! Kísérletezz az 50 egyedi színpárral vagy kombináld őket össze egymással. A Pixeldesigns gondozásában kiadtak egy ingyenes anyagot a színpárokról,

 

Az életünk minden területét meghatározzák a színek. Jelentésük van, hatnak az érzelmeinkre, a tudatalattinkra és segítenek tájékozódni is.

 

Online vagy offline felületekre való tervezéskor a színek kiválasztása és használata meghatározza az összképet. Választhatsz a projekthez 1–2 színt, vagy többet is, de azok harmóniája, vagy az egymáshoz viszonyított kontrasztjuk befolyásolja a végeredményt. Viszont ha olyan színpárosításokat használsz, amik eltérnek a megszokottól, amik jobban felkeltik a figyelmet, akkor azt jobban megjegyzik az emberek, ezáltal marandóbb és egyedibb lesz.

 

100 olyan színpár lett most összegyűjtve, amiket együtt használva biztosan nem unalmas végeredményt fogsz kapni. Lesznek köztük erőteljesebb színek, de olyanok is amik elsőre lehet hogy meghökkentőek. Mindegyik oldalon 1-1 színpárt találsz a HEX és RGB kódjaival, illetve mellette egy képet is, aminek hangulata vagy árnyalata megegyezik vele.

 

Remélem hasznos és izgalmas válogatás lesz, és beindítja a kreativitásod.

 

Az ingyenes anyagot a következő linken lehet elérni: https://www.pixeldesigns.hu/szinparok/