XANTÉ Excelagraphix 4800

A komáromi Spéci Pack Kft. üzemében az elsők között került letelepítésre a XANTÉ Corp EXCELAGRAPHIX 4800 típusú digitális hullámkarton nyomtatója. A gép beszerzése elképesztően új piaci lehetőségeket nyitott meg a cég számára. A berendezéssel nyújtott egyedi szolgáltatás – 4 színes doboznyomtatás rendkívül alacsony átfutási idő mellett – tovább erősítette a cég regionális pozícióját mind a nagy és közepes szériás kereskedelmi csomagolóanyag gyártás, mind a kis szériás egyedi karton termékek gyártása területén.

 

Korábban elképzelhetetlen rugalmasság

A gyártási mennyiségek rentábilisek maradnak kis mennyiségek esetén is, sőt a digitális technológia a kereskedők kezébe is új lehetőségeket ad: az egyszerű prototípus gyártás lehetősége eredményes üzletkötéseket generál. A stancolt alapanyagokra valő nyomtatás képessége tovább rövidíti a rakcióidőt:

 

Az egyedi csomagolóanyag gyártás raktáron lévő készletek felhasználásával történhet, a gyártási logisztika rendkivül egyszerűvé válik.

 

Színes nyomás egy menetben: gyorsaság, termelékenység

A nyomtató 4 másodperc alatt végez egy folyóméter alapanyag felülnyomásával. A a gép üzemeltetéséhez egy operátor is elegendő. Ezres szériák gyártása mérettől függően órán belül lehetséges. A nyomtatási költségek színes nyomat esetén is jóval alatta maradnak az analóg technológia árainak.

 

Az üzembe helyezést követően a korábban 1-2 színes szita technológiájú nyomást, nagyrészt kiváltotta a digitális technológia. A 4 színes dobozok elkészítési ideje a szitanyomás időszükségletének töredéke: nincs formakészítési idő, a nyomtatás gombnyomásra indul: az Excelagraphix 4800 a színes gyártási kapacitást új szintre emeli a Spéci PACK Kft-nél.

 

Videó a berendezés működéséről:

 

 

További információt a berendezésről honlapunkon talál:  www.xante.hu

Az Acius Kft. a XANTÉ ipari nyomógépek magyarországi forgalmazója és szervize.